Röntgenbesked - både bra och dåligt

Idag fick jag se mina röntgenbilder. Det var som jag hade väntat - oförändrat. Tumören har varken minskat eller vuxit. Visst hade vi ju hoppats på att den hade minskat lite till, men jag är förstås otroligt lättad över att den inte har spritt sig, inga metastaser har upptäckts. Är bara rädd för hur framtiden kommer att se ut, och vad som kommer att ske när tumören väl börjar "leva" igen. Ny röntgen i september...

Aja, så ser det ut just nu, och jag känner att jag smått kan börja andas lite igen.

Jag fick även göra EKG idag (hjärtultraljud). Mitt hjärta är tydligt försämrat efter alla cellgifter, så jag har varit lite orolig över hur mycket jag får/kan anstränga mig. Ska nämligen ut på ett stort äventyr i augusti som jag verkligen ser framemot. Mitt hjärta ser lite bättre ut än för ett halvår sedan, så det är jättebra. Nu låter det nästan som om att mitt hjärta är jättedåligt, men så är inte fallet. Det är forfarande normalt, men inte så bra som det var innan.

Efter sjukhusbesöket har jag legat i soffan och kollat på film. Tyvärr bjöd inte dagen på så bra väder, men det är skönt det med. För vila, det behövde jag faktiskt!

Kram på er!

Gillar