Roadtrip

Igårkväll kom jag och Cissi hem från Stenskär. Jag tog min kära moppebil, och drog raka vägen till Samuel. Han bor en mil från mig, ute på landet. Hade jag varit frisk, hade jag kunnat få riktigt bra kondition om jag cyklat varje gång. Nu orkar jag inte ens gå särskilt långt, så jag är verkligen tacksam över friheten att kunna röra mig på egen hand genom moppebilen (som jag döpt till Benny haha).

Idag blev det en liten utflykt med Samuels familj till ett slott i Vassunda. Medan vi strosade runt där visade det sig att det pågick någon inspelning, med Glenn Hysén haha. Jättecoolt att få se honom! Sen riggade dom för en annan inspelning också, så det var inspelningssaker överallt. Vi avslutade dagen med en härlig fika ute i solen.

Ingen lugn stund här inte! Trots att jag är tröttare än vanligt, knappt orkar gå, och måste sätta mig och vila då och då, så vill jag ju göra så mycket! Nu sitter jag därför i bilen på väg mot Ullared! En spontanare, som jag lurade med mig pappa på, hehe (mamma vägrade). (Men henne fick jag ju visserligen att förlänga naglarna, med mig förra veckan haha) Jag har velat åka till Ullared länge. Inte för att jag vill leva som att det är sista dagen i mitt liv, men jag vill ändå fylla mina dagar med det jag gillar! Och med dem jag gillar! Så självklart packade jag även in Cissi bredvid mig i baksätet haha!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Shoppa loss ordentligt nu tjejer. 💞🚙🍔🍟🌞