Rhodos - Kallithea

Nu är vi på Rhodos!

Flygresan gick fantastiskt bra. Jag blev behandlad som en liten prinsessa. Innan vi ens lyfte uppmärksammades jag (pga att det var en "min stora dag"-resa, som Ving är med och sponsrar), och fick varsitt "biokort", så vi fick se fri film under flygningen. Sen skulle vi köpa snacks och dricka, och när vi skulle betala så sa de att dom bjuder på det, så vi fick ta precis vad vi ville. När vi landat fick vi även gå in i cockpit. Jag tänkte bara kika in lite, men kaptenen bad mig sätta mig, och visade mig alla möjliga olika spakar. Kul var det iallafall. Dom var riktigt snälla!

Hotellet är helt fantastiskt, och jag är helt säker på att detta kommer bli en underbar vecka. Eftermiddagen blev nästan stressig haha, då vi ville kolla runt överallt. Började med att checka utbudet i poolbaren. Slush och en nygrillad toast, vi blev nöjda. Sen ner till havet för ett dopp i det 25-gradiga, klara vattnet. En promenad längs strandkanten, och sen till poolen. Poolen kändes dock avsevärt kallare. Istället för att bada somnade jag som en stock på solsängen.

Det som är lite tråkigt med det här hotellet dock är att det är väldigt mycket barn, och dom stirrar ju gärna lite extra. Vuxna stirrar också förstås, men de allra flesta av dem fattar att jag är sjuk. Små barn som ser mig kan ibland bli skrämda och vet inte riktigt hur de ska bete sig. Känns som jag vill gå undan lite om jag ska bada flintis.

Som tur är tog jag med mig peruken hit. Den åkte på när vi gick till middagen. Då är det ingen som glor, och jag känner mig nästan helt vanlig.

Gillar

Kommentarer

Johannaforslund
Johannaforslund,
Såå fina bilder! 😊
nouw.com/johannaforslund
SagaLundin
SagaLundin,
isabellenilssonn
isabellenilssonn,
Åh! Precis samma hotell har jag varit på två gånger! Det är jättehärligt där!
nouw.com/isabellenilssonn
Annicka Lavemark
,
Jättebra att Ni blev så uppmärksammade. Hoppas det fortsätter. Tänk att det är så varmt och skönt. Vi hade frost nu för andra natten i rad. Solen skiner och på dagen är det nästan 15 grader iallafall. Kram till Er alla tre 💕
SagaLundin
SagaLundin,
Oj vad kallt, här är det 30 grader på dagarna och runt 22 på kvällarna! Kram! 💕
nouw.com/sagalundin