Resfeber

Idag åkte vi till sjukhuset och tog prover, för att veta att allt ser bra ut inför resan. Jag brukar ta proverna på Bonken (barnonkologen), men där gick det tyvärr magsjuka, så idag fick jag ta mitt blodprov nere på barnlabbet istället. I vanliga fall tar jag alltid blodprov i armvecket, för att jag tycker det är mycket "skönare" att ta där än i fingret. Nere på barnlabbet så tar de bara i fingret, vilket suger. Det blir som ett litet blåmärke på fingertoppen, och sen gör det ont varje gång man kommer åt där. Aja, hellre ett blåmärke på fingret än att bli magsjuk!

Sen fixade vi massor av papper på Apoteket. Det är så sjukt mycket intyg man måste ha när man reser, det kräver mycket förberedelse och planering. Både intyg för att få ta med mig mina mediciner (morfin och annat gott som jag inte klarar mig utan haha) och för att jag ska kunna få snabb läkarvård ifall något händer mig. Det är en hel del att tänka på, men som tur är har jag en duktig mamma som fixar allt åt mig!

Ligger just nu och gråter pga frustration. Min dator är full, och det går inte att lägga över bilder längre. Har försökt i mer än en timme att ladda över bilderna till ett "moln", som vi köpte för ett tag sedan, men det går verkligen inte. Försökte även med Dropbox, men det funkade inte heller. Är så himla stressad eftersom vi åker imorgon, och jag kommer ju ta jättemycket bilder där! Ja, jag vet att jag är töntig som gråter över en sådan liten sak. Men eftersom jag inte mår så bra så räcker det med att något litet händer för att jag ska börja gråta. Som tur är så har jag två kunniga bröder, som hjälper mig imorgon. Vad skulle jag göra utan min familj?!

Nu ska jag hoppa i badet, för att varva ner och bli på lite bättre humör. Jag är så stressad, men vet inte varför. Love kom nyss, så jag ska pussa lite på honom också!

Gillar

Kommentarer

Granntanten
,
Du har grannar i B-linge som är kunniga också. En datanörd ( inte jag) och en dotter som är utbildad i grafisk kommunikation.
SimoneJennie
SimoneJennie,
Hoppas allt går bra och du får det riktigt roligt och trevligt! Kram ❤️
nouw.com/simonejennie
J-Å,
,
Trevlig resa! Resestressen lägger sig nog ganska snabbt när du väl kommer iväg, tror jag. 😊 <3
Eva H
,
Ja, sånt där kan stressa ihjäl mig oxå, när saker o ting inte funkar som de ska. Hoppas det löser sig o att du får en fin resa, Island är bara så annorlunda o häftigt!
Hoppas du får en bra resa kram
www.joannahalvardsson.se
Anki
,
Har själv psykisk ohälsa med återkommande depressioner. Vet att till synes små saker kan bli enormt jobbiga när man ej mår bra! Hoppas korten går att ladda ner tillslut å ha en go/sspännande mm resa, kram
livsförändringar
livsförändringar,
Hoppas ni får fantastiska upplevelser på er resa ✨💕✨
nouw.com/livsförändringar
Matilda,
Köp en extern hårdisk! Så värt pengarna. Och har du en mac kan du ladda över bilderna på iclod. 😊
Hoppas du får en bra resa! <3
skogsrusset.se
Ulrika
,
Löjlig fråga kanske men vad är det för kul du har i badvattnet? 😊 Hoppas Island blir superbra!
SagaLundin
SagaLundin,
Nej, fråga på! Det är en badbomb från Lush! Kram! 😊
nouw.com/sagalundin