Positiva saker i ett negativt besked!

De gångna dygnen har varit en ren bergochdalbana. En blandning mellan allt, lycka, ilska, tårar, glädje.

I förrgår fick jag beskedet. Ett besked som jag egentligen redan visste svaret på. Jag och mamma har kommit till "ro" på något sätt, och förstått det faktum att det inte ser bra ut. Men övriga tog det hårt, och det är inte alls konstigt, för detta är något som man inte ska behöva höra.

Vid min sida under samtalet med läkaren hade jag mamma, pappa, och Knut. Kan inte förklara min tacksamhet över att Knut följde med! Oerhört tufft för honom att bara kastas rätt in i detta, men ändå lyckades han hålla sig på benen. Jag kan inte tacka honom nog för all energi, glädje, och kärlek jag får av honom. Trots allt elände kan han göra mig till den lyckligaste tjejen i världen!

Så, vad sa läkarna igår då?! Tumören har börjat växa igen, precis som jag förmodat. Och nu har de inga fler alternativa botemedel att ge mig. Nu är det alltså palliativ vård som gäller. Jag ska få den bästa möjliga vård för att få det så bra som möjligt! Det positiva i det hela är iallafall att jag inte fått någon spridning, utan tumören håller sig där nere i bäckenet, vilket jag är så oerhört tacksam över. Det är vanligt att få metastaser i lungorna, och att jag inte fått det än är ett mirakel.

Men såklart ger jag ju aldrig upp hoppet! Jag kommer aldrig sluta kämpa förrän det är slut med mig! Lyckats tjata till mig en ny biopsi, där de kommer ta en bit av tumören, och skicka till en studie i Tyskland. Forskningen går framåt varje dag, så inte fan kommer jag att ge upp!

Tack för alla otroligt fina kommentarer. Varenda en av er stärker mig! Ni är helt fantastiska! Trots allt detta hemska så är det ändå så mycket värme och kärlek! Kan inte tacka er nog för det!

Jag är fortfarande jag! Och inte trodde jag att det kunde vara så kul att dammsuga! Jag och Bärra är fortfarande en dreamteam. Ni trogna läsare vet vad jag pratar om!

PUSSATTACK!

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
svårt att skriva ner det man känner och tänker, men fan va du är stark! Aldrig träffat dig, men du är lätt min idol!
Denise
,
Åh vad trist, jag som hade hoppats att det skulle gå åt bättringshållet 😟 Kramar till er, glädjer mig att du är positiv. Fina du! <3 Håller tummarna för dig Saga!<3
Charlotte
,
Saga, vi känner inte varandra men jag läser din blogg och kan aldrig sluta att imponeras av hur klok, fin, rolig, underbar en tjej du verkar vara - sluta aldrig att hoppas1 Forskningen pågår ständigt och plötsligt kommer det ett genombrott. Har själv varit drabbad så jag vet hur mycket nog, styrka och jänvlaanama som behövs! Önskar dig all lycka och skickar massor av kramar <3
Ann
,
Fina Saga ❤ Gör allt du vill göra. Allt😍😍😍😍
Marie
,
All Kärlek till er Saga 💖💗💕
Lalla
,
Inchallah så går det bra , du är så stark
Anja
,
Jag saknar ord... Men jag tänker på Dig och håller alla tummar jag har för att positiva rön kommer att dyka upp.
Elin
,
Hej saga! Med risk för att låta flummig nu så vill jag ge dig ett "tips", ta det som du vill. Vegansk kost läker kroppen inifrån. Det är så sjukt mycket gifter i kött och mejeri. Kolla dokumentärer om derby på typ Netflix, exempelvis "What the health". Jag tänkte att det eventuellt känns värt att testa för dig även om det kanske låter flummigt. Kram Elin
Frida
,
Du är en sån otrolig kämpe! du är så inspirerande och så stark! Kärlek till dig 😊 <3
Camilla
,
sänder en stor kram ❤ väntar på inlägg på Youtube❤ kram Camilla