Podcast om cancer

Tufft att pallra mig upp, som vanligt... Idag hade jag iallafall några ärenden att uträtta på stan. Först gjorde jag om naglarna. Dom var fruktansvärt långa. Jag kortade ner dom rejält, av den anledningen att jag vill kunna köra innebandy.

Sedan mötte jag upp en tjej, Lotten, och fikade på Fågelsången här i Uppsala. Lotten är sjuksköterska, och jobbar inom onkologi. Just nu driver hon en podcast, "En podd om cancer". Hon vill ha mig med i sin podd, så vi pratade lite om hur vi skulle lägga upp det, vad jag ska prata om osv. Jättetrevlig tjej verkligen! Nästa vecka ska vi försöka spela in den. Vet dock inte riktigt när den kommer ut, men meddelar såklart när podden är ute.

Varför jag hade så bråttom med att fixa naglarna var för att jag var så sugen på att träna redan ikväll. Och dit gick jag. Så himla kul! Kan inte säga att det gick jättebra, men bra för att bara ha tränat tre gånger på ett år. Jag hoppas verkligen att jag kommer orka spela lite oftare nu. Såklart måste jag ju lyssna på min kropp, men just nu känner jag mig rätt så bra som tur är. :) Och är själen glad, så mår även kroppen bättre! Heja mig!

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Men så härligt att se dig i målvaktsdräkten! Heja stjärnan🌟🌟
Annicka
,
Så härligt Saga, skönt att livet kan bli lite mer normalt. Utan så mycket smärta. Häftigt att du orkar träna. 💕💕
Gun Karlsson
,
❤😍😘
Malin
,
Grymt❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram
Eva H
,
Så roligt att du kunde träna!
J-Å
,
Kul att målvaktsstjärnan är tillbaka. Heja Sirius!
Veronica
,
Heja dig Saga, du är grym 👏🏻 Vilken glädjespridare du är ❤️