Perfekt dag med träningsvärk

Dagen började tidigt med strålning. Joel följde med så att han fick kika runt och se lite hur det funkade. Och till er som undrar hur strålningen känns så kan jag säga att det inte känns någonting, ungefär som en röntgen. Efter behandlingen åkte vi hem igen och jag sov en liten stund framför TVn, medan mamma och Joel övningskörde och var på utvecklingssamtal.

Sen hälsade vi på fina Lisa, som är Isabells moster. Älskar verkligen den familjen! Alla är så otroligt underbara! Jag och mamma satt där ett bra tag och pratade, tiden gick så himla snabbt dock. Så kul att få träffa henne igen, dessutom fick jag två jättefina berlocker, en av Lisa och en av Isabells mamma Annicka. Fina ni, tack!

Idag var första gången som jag var på en av Ung cancers medlemsträffar. Vi träffades på Lush, där vi blandade egen ansiktsmask som vi sedan fick med oss hem i små burkar. Supertrevligt var det iallafall. Ska absolut försöka gå på fler träffar.

Kvällen avslutades med pizza framför TVn med pappa. Det här har varit en perfekt dag, förutom min träningsvärk. Det gör så sjukt ont, jag går typ som en pingvin haha. Så om ni skulle se mig så vet ni varför jag går lite konstigt.

Fick den här fjärilen, den betyder väldigt mycket! När Isabell begravdes så var det en fjäril på urnan, fjärilen sänkte dom inte ner i jorden utan sparade. Så Isabell är nu en liten fjäril, och det känns fantastiskt att få bära med sig henne vart jag än går!

Ankaret - hoppet är det sista man överger.

Myspys med papi!

Gillar