Perfekt dag idag!

Idag har jag hunnit med riktigt mycket.

Började dagen med ett möte på sjukhuset. Som jag nämnt tidigare så funderar jag på skolgång i höst. Därför måste jag ha hjälp av någon, då det inte är så enkelt för mig att söka till en skola helt själv. Känns himla bra att få stöd, hade aldrig klarat det annars. Så nu har vi lagt upp en plan. Tror hösten blir superbra faktiskt.

Jag fick en liten present från en sjuksköterska idag också. Dock inte personligen av henne, utan det var en av hennes kollegor som kom och gav den till mig. Det var en söt liten kiwifågel. Alltså blev såååå GLAD! Så om du läser detta så vill jag tacka dig så jättemycket, saknar dig och hoppas att vi ses snart.

När jag ändå var på sjukhuset kunde jag inte låta bli att titta förbi på Lekterapin. Så himla kul att se dem igen. Satt säkert och pratade där i två timmar. Riktigt trevligt, tycker verkligen om dem så mycket!

Sedan blev det en cykeltur till stan för att äta lite lunch, och hälsa på Barncancerfondens kansli, här i Uppsala. Som jag nämnde tidigare skulle jag verkligen vilja volontärarbeta lite för dem. Vi får se vad som händer. Hoppas att jag kan komma på något och sedan förverkliga den drömmen. Om ni har några roliga ideér får ni jättegärna lämna en kommentar.

Sedan blev det en cykeltur tillbaka till Akademiska. Spelade nämligen in en podcast. Skrev om det för flera månader sedan. Det var tänkt att jag skulle vara med i den podcasten då, men det blev aldrig för att jag helt enkelt inte orkade. Men nu är den inspelad, och kommer förhoppningsvis ut nästa vecka. Meddelar när den finns ute :)

När jag kom hem kunde jag inte få nog av solen så jag gick ut och satte mig på balkongen. Målade naglarna, solade, och bara hade det allmänt skönt. När solen lyser i mitt ansikte så finner jag alltid en lycka, och påminner mig själv om att "idag lever jag". Det slutar alltid med att jag får världens störta leende på mina läppar. Blir så lycklig av de där lyckorusen.

Den här dagen har varit helt perfekt. Sol, mycket att göra, och lyckorus. Det kan helt enkelt inte bli bättre. Hoppas alla ni har haft det precis lika bra som mig!

Någon som är nyfiken haha!

Gillar

Kommentarer

Eva H
,
Woow, vad effektiv du varit idag! Härligt.
Johan
,
Både frukten och fågeln med samma namn är söta och - ja, du vet vad jag menar. 😊
ebbawikstrand
ebbawikstrand,
Åh vad söt hund!
nouw.com/ebbawikstrand