Pappas födelsedag

Det kändes kämpigt att kliva upp redan vid nio imorse. Men det var helt klart värt det. Pappa blev så glad när vi kom sjungandes! Han trodde att vi hade glömt bort hans födelsedag, så han blev verkligen superglad! Klart jag inte glömmer bort hans födelsedag! Joel däremot är mer glömsk haha. ;) Ja, länge var vi ju inte uppe. Vi satt och pratade ett litet tag, men sedan smet vi in på våra rum igen, för att sova lite mer haha. Jag klev inte upp förrän kl var 12.30, och Joel och Jackie väckte jag en halvtimme senare hehe.

Just nu ligger farmor på en vårdavdelning, då hon har haft väldigt ont i sina knän. Hon var lite ledsen över att hon inte kunde komma hit och gratta pappa. Istället tog vi släktkalaset till farmor. Hon blev superglad. Kul att se att hon börjar bli lite bättre. Hoppas att hon kan få komma hem snart. Inget vidare att ligga på sjukhus -jag vet!

Vi lagade en god middag för att fira pappa. Vi åt kött och klyftpotatis med sallad och bea, och just nu står en hallonpaj i ugnen, mums. Juste, glömde säga att vi drack julmust. Pappa älskar julmust, och funderar till och med på att köpa upp ett lager, så att han klarar sig till påsk haha. Tycker att det är lite roligt!

Min fina pappa! GRATTIS! Tack för att du alltid finns vid min sida. Älskar dig så otroligt mycket!

Gillar