Paparazzi är efter mig haha

Den jobbigaste dagen är äntligen överstökad. Nålen gick jättebra att sätta in, tråkigt bara att jag får sådan panik innan. Blir så glad av alla som hör av sig och önskar mig lycka till. Jag känner på riktigt att ni tänker på mig.

Idag var det jobbigt med cellgifterna. Fick väldigt ont i magen, och har legat däckad nästan hela dagen. Är allergisk mot cellgifterna, för er som är nya och inte visste det. Jag får medicin så att jag sover igenom smärtan, då ingen smärtlindring funkar. Dock vaknar jag ändå när jag måste kissa, en gång i timmen, och då kan jag inte ens ta mig till toaletten själv, ramlar omkull då.

Men nu till det positiva den här dagen. Aftonbladet hörde av sig och ville skriva en artikel om mig, så jag blev intervjuad precis innnan jag somnade . Artikeln ligger faktiskt redan ute. Om ni vill läsa så kan ni klicka här.

Dessutom har det skrivits om mig i UNT också. Här är den artikeln, för den som vill läsa! Blir så chockad att det är så många som hör av sig och vill skriva om mig! Jag skapade ju min blogg för att hjälpa mig själv, skriva av mig lite. Dessutom var den till för mina nära och kära, så att de kunde hålla sig uppdaterade och följa med på min resa! Kul att alla ni andra också valt att följa mig iallafall! Förlåt till er som inte är ett dugg intresserade av artiklarna, men det är väldigt stort för mig!

Isabell har fått en kusin, som kom i lördags. En supersöt liten tjej! Och vet ni!? De döpte henne till Saga, efter mig! Det är sådan ära att de ville göra det! Det gjorde mig verkligen så glad!

Välkommen till livet Saga!

Julpyntade Bosse idag, haha! Har fått mycket beröm! Tack Isabell för idéen;)!

Dom är så snälla här på avdelningen!

Gillar