Panikattack

Hej allihopa! Angående gårdagens inlägg så har allt löst sig. Jag har fått kontakt med personen, som gjort kontot, och också fått en ursäkt. Hen har förstått att det är långt ifrån okej, och kommer aldrig att göra om det igen. Nu släpper vi detta och går vidare! Kärlek! <3 <3

Idag var det dags för magnetröntgen igen. Känner hur ångesten blir starkare och starkare ju närmre detta kommer. Och jag vet att det är många som har frågat om när vi får röntgensvaren, och det får vi nästa vecka. Jag kommer dock inte gå ut med vilken dag, då det blir så oerhört laddat för mig själv då.

Själva röntgen idag gick tyvärr inte jättebra. Har trauma efter att jag "fastnade" i röntgenmaskinen i höstas. Vissa minns kanske?! Att ligga fastspänd i över en timme i ett bankande rör, där jag har ca 1 dm från ansiktet till tak funkar inte så jättebra med min klaustrofobi. Paniken kommer smygande när det börjar bli varmt. Stressar upp mig själv för att jag vill lugna ner mig, vilket inte funkar så bra, och samtidigt svettas jag bara mer och mer. Tyngden på bröstet, som tidigare gått jättebra, kvävde mig idag och jag fick fullständig panik, och då avbröt jag. Efter en liten paus där jag fick andas och prata lite med mamma, kändes det bättre och vi fortsatte. Det gick att korta ner röntgen något, vi skippade kontrastdelen, så jag slapp ligga där så länge. Personalen är verkligen guld värda, så förstående! Tack!

Idag blev det en känslostorm som ledde till en panikattack. Nu är det iallafall avklarat och jag ger mig själv en liten klapp på axeln som klarade detta.

Gillar

Kommentarer

Ivana
,
Du är bäst! ❤
Lisa
,
❤️❤️❤️
Johan
,
Förlåt mig om språkbrukpolisen inom mig ger sig till känna nu igen men det finns ju andra sätt att uttrycka könsneutralitet än med det fåniga pronomenet hen. Så det så! : -)
Fia
,
Fast hen är väl ett bra ord? Dom flesta använder ju hen eller den 😊
SagaLundin
SagaLundin,
Hej Johan! Vill inte alls låta otrevlig men detta är min blogg och då är det jag som bestämmer! Jag tycker hen är ett jättebra ord och därför tänker jag fortsätta med att använda det! Tack för din förståelse! Kram!
nouw.com/sagalundin
Björn
,
Som jag skrivit tidigare så tycker jag att du ska vända dig till svenska akademin som har godkänt hen för användning i det svenska språket.
Mikaela Eklund
,
❤️
sadine
sadine,
Du är jätteduktig som kämpar på! Har gjort magnetröntgen några gånger och det är allt annat än trevligt. Kram
nouw.com/sadine
Helene K
,
Du är värd miljoner klappar på axeln, modiga, starka du!
Alexandra
,
Alltså Johan... Har läst många av dina tidigare kommentarer. Många är inlindat syrliga och negativa. Att sprida negativitet på en cancersjuks blogg. Hur tänker du där?? Kärlek åt folket och framför allt till DIG Saga❤️
ingegerd
,
All kärlek och beundran till dig Saga som kämpar för att få vardagen att fungera.
Johan
,
Björn, jag hyser stor respekt för Horace Engdahl på Akademien och delar hans åsikt beträffande fenomenet hen. Vad de andra 17 av De Aderton tycker i frågan vet jag inte. Mycket möjligt att ordet är med i de senare upplagorna av SAOL, till mitt och väldigt många andras förtret.
Björn
,
Johan, jag hen är med i SAOL. Just därför är det här helt fel forum att beklaga sig över att någon använder ordet. Som sagt, klaga hos Svenska Akademien (Ursäkta min felstavning förra inlägget).
Anja
,
Ge Dig själv bamseklappar på axeln. Det är Du värd. Modigt och strongt gjort av Dig att göra ett nytt försök direkt efter.