Paket utan avsändare

Blev så glad när jag vaknade upp till strålande sol imorse. Som många andra blir mitt humör så himla mycket bättre av lite sol. Ännu bättre blev den när mamma sprang in med ett paket till mig imorse. Någon har skickat det till mig, men tyvärr verkar personen vilja vara anonym, då det inte stod någon avsändare på paketet. Men tack så väldigt mycket till den som skickade det. Blev himla glad! Det är iallafall en jättefin fjäril, som går att hänga upp. Svårt att beskriva, se bild nedan.

Idag var jag och mamma och kollade på Loves fotbollsmatch. Var helt underbart att njuta av solen, och samtidigt sitta och kolla på min duktiga bror. Är så himla stolt över honom. Dessvärre haltade Love hem, stackarn har problem med sina hälsenor. Hade/har också jätteproblem med mina hälsenor, därav slutade min fotbollskarriär för några år sedan. Om jag dock hade gått in helhjärtat med alla rehabövningar hade det nog gått bättre för mig. Nu är jag och mamma på och tjatar på Love att han ska göra tåhävningar haha.

På tal om fotboll. Idag ringde jag och anmälde mig och Vickan som ledare till årets fotbollsskola. Har varit ledare några gånger innan men kunde tyvärr inte vara med förra året, eftersom jag mådde så dåligt. Ska bli så härligt att få återgå till lite "normala" aktiviteter igen, dessutom få lite friskluft på köpet.

Sedan åkte jag och mamma ut och övningskörde lite. Jag har kört pappas automatväxlade bil mycket, men manuell växellåda är inte att leka med. Har ju inte övningskört sedan januari typ?! För att vara andra gången jag någonsin kört manuelll så är jag jäkligt stolt över mig själv. Vi körde runt här i området, några motorstopp men annars gick det super. Blir helt slut i huvudet efter, koncentrerar mig så himla mycket när jag kör.

Nu sitter jag, Love, mamma, och hela familjen Lavemark framför eurovision, med massor av godis haha. Själv hejar jag på Isaiah. Vem hejar ni på?

En sådan här bild skulle jag vilja se på en modebloggares blogg!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Ha en trevlig kväll! Hälsa " mina" 💕💕
J-Å
,
Jag håller med. En sådan bild kan man bara se på Saga Lundins blogg haha 😊 <3
Mikaela Eklund
,
Vickan o Saga ⚽️👌🏼👍🏼❤️ Bra där!
Nettan
,
Halloj! Tänkte på när du är ute och kör manuell växellåda, precis som du jobbar med bromsen i din moped bil jobbar du med kopplingen i en manuell. Lika försiktigt. Ett annat tips om du inte tänkt på det tidigare, när du kör moped bilen träna på placeringar, speglar, kolla skyltar, titta långt fram och sprid ut blicken. Kommer du väldigt långt på. Jonna har lärt sig mycket för att hon tränar med sin mopedbil. Kramis❤️