På min bucketlist - luftballong

Idag vaknade jag upp, tog en härlig dusch medan pappa fixade pannkaksfrukost, precis vad man behöver en lördagsmorgon. :)

Sedan åkte jag, pappa och Jenny (pappas särbo) till fam. Lavemark. Malin fyllde år i torsdags, så det var lite födelsedagsfirande för henne. Mamma kom också dit. Vi åt gott fika, och sen lade jag mig och vilade i deras soffa. Vi satte på en film, som jag somnade framför. Jag hade sådan himla huvudvärk. Haha det är tur att alla där förstår.

Lördag, och ännu en Storvretamatch. Jag, pappa, och Jenny gick på den. Först hade jag inte så stor lust, mådde illa och hade huvudvärk. Men jag bestämde mig ändå för att följa med, och det ångrade jag inte. Dessutom träffade jag min innebandykompis och hennes vän. De uppdaterade mig om en ny app som var inne. Känner mig lite gammal typ, vet ju inte vad som är inne nu för tiden, när jag inte går i skolan haha. Tack för att ni uppdaterade mig haha. ;D Storvreta vann iallafall.

När vi kom hem tog vi en promenad till Willys för att köpa lite godis. Nu sitter vi här och kollar på gladiatorerna. Hoppas ni har haft en trevlig lördag, det har jag!

Kolla vad vi såg från Lavemarks lägenhet! Så himla coolt! Att flyga luftballong står på min bucketlist, måste verkligen göra det!

Gillar