Överraskar de cancersjuka barnen

Igår var en helt fantastisk dag. Överraskningen jag pratat om tidigare orkade jag som tur var genomföra.

För några nätter sedan låg jag och grubblade, jag ville verkligen göra något för barnen på min avdelning på julafton. Jag ville på något sätt göra deras dag lite bättre, och dela med mig av alla pengar jag fått. Jag berättade om mina tankar för mamma, och det visade sig att hon hade haft exakt samma funderingar! Vi kom fram till att vi skulle köpa julklappar till dem, och även göra minipepparkakshus, som de skulle få dekorera själva.

Så igår gick jag, Love, och mamma upp på min avdelning med en stor säck med julklappar, och små pepparkakshus på en bricka. Det blev succé! Både barnen som är drabbade och deras syskon och familjer blev så glada! Stämningen var så himla bra, och personalen blev också helt till sig - jag vet inte hur många kramar och tack vi fick haha! Vi stannade i en och en halv timme och pysslade, fikade, och pratade. Det betydde verkligen så himla mycket för mig att kunna göra deras dag lite bättre. Det bästa jag vet är att kunna göra folk glada!

Mitt i det hela blev jag plötsligt lite ledsen, det kom över mig. Jag skulle verkligen göra allt för att ta barnen därifrån, och skydda dem från allt ont. Skydda dom från smärta, illamående, och nålar, allt. Fina fina barn, jag önskar att ni kunde vara friska!

Vi hoppas att detta ska bli en tradition för oss, att varje julafton kunna åka dit, och förhoppningsvis göra barnens dag lite bättre. Även om jag inte kommer finnas kvar så är det något mamma vill fortsätta med. Att se glädjen i barnens ögon är oslagbart!

Efter vårt besök på sjukhuset åkte vi hem. Pappa, Joel och Ludde var redan här hemma då. Lite senare kom min moster, morbror, och deras mamma. Vi blev totalt 9 stycken, helt perfekt mängd personer, man kunde liksom prata med alla, och sitta tillsammans runt bordet. Vi åt julgröt, julbord, och hade 5-kamp. Däremellan klämde jag också in några power-naps, så jag kunde orka med hela långa dagen. Hade en helt fantastisk dag!

Tyvärr fick jag inte det ända jag egentligen önskade mig. Jag hoppas att min önskan en dag kan slå in, att jag kan säga att jag är FRISK!

Snälla, skänk pengar till barncancerfonden, så både jag och alla andra cancersjuka barn kan få sin önskan uppfylld. TACK!

​Tyvärr är det här dom ända bilderna jag har uppe från sjukhuset då de andra inte ville vara med.

Gillar