Överraskar Cissi - vi ska till Rhodos!

Hej!

Igår fick jag veta att "min stora dag"-önskning var bokad, en resa till Rhodos!! Varför jag inte skrev det här på bloggen var för att vi idag skulle åka och överraska Cissi med nyheten. För Cissi ska nämligen med, och hade inte en aning om det!


Så idag satt vi och snackade om resan med Cissi och hennes familj. Cissi satt mest och beklagade sig över alla prov och skoluppgifter kommande veckor. Gissa om hon blev helt ställd när vi frågade om hon hade börjat packa. Först fattade hon ingenting men sen förstod hon. Haha hennes min var oslagbar! Det har varit svårt att hålla sig från att inte berätta något, men det var verkligen så kul att överraska henne.


Ska bli underbart att få åka utomlands med sin bästa vän! Och hon är så värd det! Cissi, som alltid finns för mig, och som till och med sover hos mig på sjukhuset ibland. Så om två veckor drar vi. Jag, Cissi och mamma drar till Rhodos. Resten av familjen har fullt upp med jobb och skola just nu, så därför kommer de ej följa med, vill inte att folk ska behöva fundera över det.

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Jag ryser när jag läser det här. Hennes min är obetalbar.
SagaLundin
SagaLundin,
Ja den är helt underbar! 😃
nouw.com/sagalundin
tildahydfors
tildahydfors,
Min stora dag är en riktigt fin organisation. De har gjort fint för mig också och jag blir så glad när jag läser att du fått din önskning uppfylld. Blir så rörd! Massa kramar till dig 💕
nouw.com/tildahydfors