Orkeslös

Idag började jag nästan gråta när jag vaknade, kände mig så ynklig. Jag var otroligt trött, och hade inte någon energi alls. Klockan 10 träffade jag smärtteamet, pga smärtan i mina fötter. Min smärta är bortom onkologernas kompetens, så det är därför jag nu har kontakt med smärtläkare. Nu verkar det dock som att hon också är väldigt osäker, hon vet liksom inte vad hon ska göra. Det känns så himla frustrerande, när kommer det sluta att göra ont? Smärta tär så otroligt mycket.

Efter jag träffat smärtläkaren hade vi tid på Bonken. Där gick vi igenom vad som sagts med en onkologläkare. Medicindosen höjdes ytterligare något, men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att det kommer att funka.

Sen var det dags för strålningen. När vi suttit och väntat där ett dag kom personalen ut och sa att maskinen inte funkat idag, så idag blev det ingen strålning. Jag fick göra en CT, och sen åkte vi hem. Den uteblivna stråldosen får jag sedan iallafall, då jag totalt ska strålas 35 gånger.

När jag kom hem mådde jag illa för att jag var så himla trött. Jag sov i mer än tre timmar innan jag orkade ta mig upp ur sängen. Det är typ det jag gjort idag. Har inte mått bra, och har hållit mig hemma.

Märker hur lätt jag blir irriterad nu den senaste tiden. Jag har ständigt ont och är oändligt trött. Jag vet inte om jag blir trött av medicinerna, strålningen, eller smärtan? Kanske en blandning!? Jag hoppas att allt snart blir som "vanligt" igen!

En bild som är tagen för ett tag sedan, tyckte dock den stämde bra in till inlägget.

Gillar

Kommentarer

Annicka
,
Saga det är jobbigt att ha så ont, hoppas på smärtläkarens kompetens. Men vila hjälper mycket. Kram 💕💕
elinrebeecka
elinrebeecka,
All styrka till dig ! <3
nouw.com/elinrebeecka
Veronica
,
Men åhh.. vad ledsen jag blir att höra 😔 Hoppas av hela mitt hjärta att du mår bättre snart ❤️
Gör det ont i fötterna hela tiden eller bara när du går på dem?
Kramar
Ulla Bergström
,
Kram och kärlek. <3
elinnjl
elinnjl,
Carina
,
Kram
Lottakarlsson
Lottakarlsson,
Styrkekramar till dig💕💕
nouw.com/lottakarlsson
Monica
,
All kärlek och styrka till dig!
Kramar 💕💕💕
Elwa
,
Hoppas det blir en bättre dag i morgon... Jag vet vad det är att ha ont, mitt onda - inte ditt. Stor kram till dig! (Jag tittade förresten efter dig när jag var på Storvretacupen, i tisdags kväll! Ett av mina barnbarn spelade...)
Lisa
,
Tänker på dig <3 <3