Olagliga mediciner

Efter min sena natt kände jag faktiskt att min sovmorgon idag var tillåten. 03.59 imorse klickade jag på "publicera", jag hade då spenderat hela natten åt att skriva ett enda inlägg. Nu kanske ni undrar hur jag tänkte när jag gjorde så?! Jo, egentligen var jag svintrött och ville inget hellre än att sova, men så fort jag stängde ögonlocken började tankarna snurra och hjärnspökena kom. Därför sysselsatte jag mig med att skriva istället så att jag åtminstone kunde få något gjort.

När jag kom upp från sängen började jag med att få i mig lite mat och gick sedan runt och småplockade lite saker här och var i huset. Idag var det nämligen dags för storstäd här hemma. Fick nämligen ett meddelande av en tjej på Instagram för några veckor sedan där hon berättade att hon och hennes kollegor följer mig och min resa. Hon jobbar på företaget Renjämt, en städfirma, och förklarade att hon och hennes kollegor pratat ihop sig och bestämt sig för att erbjuda oss gratis städning för att förenkla våran vardag något. Funderade inte en enda sekund på vad jag skulle svara, såklart vi ville det. Så himla skönt att få extrahjälp med det som vi faktiskt kan få hjälp med. Det hade tagit mamma minst en dag att fixa allt vi fick hjälp med idag. Nu kunde mamma istället hinna med annat som var tvunget att göras och sen istället få mer tid åt mig och sig själv.

Hann precis ta emot tjejerna från städfirman innan jag var tvungen att sätta mig i taxin (färdstjänst) in till stan. Massage var det som stod på schemat idag, som jag längtat. Detta var mitt andra besök hos henne och jag tror nästan jag tyckte det var ännu skönare denna gång. Blir ju masserad titt som tätt nuförtiden, tyvärr verkligen inte på detta sköna och avslappnande sätt utan då snackar vi om en helt annan typ av massage. Massage som gör så ont att man hela tiden är på gränsen till att börja skrika. Så kände verkligen att denna "lyxmassage" kom precis vid rätt tillfälle. Min kropp behövde verkligen få lite hjälp att slappna av. Detta är något jag definitivt kommer fortsätta gå på, ökar det min livskvalité är det ju såklart något jag ska fortsätta med liksom.

Efter massagen kände jag mig lite yrslig, hängig och energin var nere på noll, så som jag typ ofta brukar må efter sådan här typ av massage. Som tur var stod redan taxin och väntade på mig när jag var klar så det var bara att sätta på sig skorna och gå ut och sätta sig. Tog en skön powernap i bilen och njöt galet mycket över att det inte var jag som körde. Vet inte om det är några som lagt märke till att jag inte längre skriver om min bil?! Anledningen till det är för att vi tyvärr har sålt Ricke... Vi fick nämligen för några veckor sedan reda på att jag inte längre får köra bil. Mina mediciner är för starka, narkotikaklassade och därmed olagliga att köra med. Dessutom är det inte bara medicinen som är problemet, utan också tröttheten, somnar nästan varje gång jag sätter mig i en bil viket inte är sådär jättebra om man är den som kör. Så jag lyssnade såklart på läkarna och slutade med körningen och har nu sålt bilen eftersom den inte längre kom till användning. Det suger ju såklart, saknar friheten att köra runt enormt men får trösta mig med att jag har färdtjänsten som gör att jag kan ta mig dit jag vill.

När jag kom hem från stan och klev innanför dörren blev jag chockad, det var verkligen så rent och fräscht här hemma. Riktigt imponerade över hur de två tjejerna lyckades hinna med allt på så kort tid. Jag och mamma är så sjukt tacksamma över denna hjälp och är så glada att vi kommer få ytterligare städningar av dom i framtiden. Tack så hemskt mycket Renjämt, tack för att ni hjälper oss att förenkla våran vardag, det betyder så mycket!

Sedan hann jag bara slå ner stjärten i soffan en kort stund innan det blev liv och stoj här hemma igen. Denna gång dags för besök av Aron och Anja. Och vet ni vem dom hade med sig?! Jo, deras nya familjemedlem, Vacchi, deras lilla hundvalp. Massor av mys med hundvalpen, sedan lagade vi god mat och pratade framtid. Mysigt som vanligt och jag saknar dom redan. Nu längtar jag redan massor till nästa gång vi ses!

Nu blev klockan återigen jättesent och denna tjej ska därför försöka sova haha. Wish me luck! Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Superkram till dig! Vad glad jag blir över att du fick träffa dina vänner och deras gulliga hund, och att du hade en härlig massage !
Malin
,
❤❤❤varma kramar till dig finaste Saga🐻🐻🐻vilken sööt nos❤❤❤
ingegerd
,
Vilken STOR hundvalp.. Mycket större än lilla Rocky. Varma hälsningar till er alla i din närhet.
Midia
,
MEN GUUUUUUU vad gölli hund!!!
Ulla B
,
Så skönt att få renstädat! Hundar och katter, dä ä livet dä! Kram!
Kerstin Pettersson
,
Vilken insats av städfirman Renjämt. Förtjänar att få många bra kunder i Uppsala med närhet. Och Saga vilken fantastisk människa du är. Skickar många många kraftkramar!
J-Å
,
Härligt att slippa storstäda (speciellt med tanke på er situation). Hyggligt av Renjämt att hjälpa till. Också bra reklam. Om jag bodde i Uppsala och behövde hjälp så skulle jag absolut anlita dem. <3
Ulla
,
Men jag blir så glad att de faktiskt kniper till i hjärtat...Allt allt allt är Ni värda Din mamma och Du...💖💛
och så Aron ..en av mina största favoriter ..efter Dig ..och nu har jag lagt till Anja och lilla vovven oxå...
Tänk att de finns sådana människor som Er...underbart.
Och vilka härliga bilder ...
Och Du sova ..det gör vi när vi vill ...så gör jag ....känns bäst så...kram på Dig 🙋😎🙋😎🙋
Helén
,
Varma kramar till dig fina Saga! Du skriver sååååå bra! 🐶🐶❤💛🧡💛💚💙
Malin
,
❤❤❤