Oförskämda ungar

Idag blev det ännu en dag i Ramundberget. Vädret varierade jättemycket, ena sekunden strålande sol, och nästa sekund var det snökaos haha. Vi hade ändå jättekul, förutom att det ibland blev lite kallt.

Jag och Vickan grillade korv till lunch idag. Vi satt i en litet hus med en eldstad i. Det satt två andra familjer där också. Barnen till de här andra familjerna var så himla oförskämda och otrevliga mot sina föräldrar! De tyckte det var kallt, och de hatade att åka skidor. De kunde inte heller lägga på en jäkla macka på elden då de skulle grilla. Det här var alltså "barn" i vår ålder. Helt ärligt kan jag inte förstå hur man kan vara så otrevlig mot sin egen familj?! Jag är verkligen så tacksam över att få vara här, men de verkade inte alls visa någon uppskattning. Tänk hur många som inte får åka på en sådan här semester! Hatar att klaga, men sådana här saker gör mig faktiskt upprörd. UPPSKATTA varandra, ÄLSKA varandra!

Det snöade nästan hela dagen idag, så jag tror backarna kommer vara underbara imorgon. Just därför har vi nu lyckats "övertala" mamma att följa med oss imorgon. Det ska bli väldigt kul! Och för er som inte fattat det så har jag och Vickan åkt ensamma i backen hela veckan, och mamma har åkt längdskidor.

Kram!

Gillar