Nu vänder det!

Idag vaknade jag i tid som tur var, haha. Strålades, som vanligt. En av strålsyrrorna såg att jag började bli röd och irriterad på huden. Nu är det rätt så lindrigt så de skulle räcka med en lotion, men om det blir värre skulle jag börja använda kortisonkräm.

Sedan mötte jag Gunnar ute i väntrummet. Gunnar är pappa till en liten flicka som har leukemi, Juno. Vi träffades på sjukhuset, när vi typ bodde där. Han kom iallafall förbi med en liten present. De hade gjort armband, som det stod "kill cancer" på. Armbanden kostar 100 kr, och går till en insamling, som de har startat på barncancerfonden i Junos namn, så fint! Han gav mig 2 stycken, så himla gulligt. Det var verkligen jättefina armband, och vem som helst får köpa och stödja. Så det tycker jag verkligen att ni ska göra, det går ju till en väldigt bra sak. Skriver mer om vart man kan köpa dom imorgon, har inte fått all information ännu.

Efter strålningen hämtade jag upp min vän Angelika. Vi träffades första gången på nyår, det kändes verkligen som vi klickade direkt. Vi fikade och gick på stan ett tag, innan vi gick till mig och bara pratade, supermysigt! Glad att jag nu har hittat en till helt underbar vän!

Det kom fram en bloggläsare idag när vi gick på stan. Hon berömde mig, och sa att hon följde min blogg. Blev så himla glad! Det är många som tittar på mig, antagligen för att de känner igen mig, men jag tycker att det är lite jobbigt. Jag blir verkligen så glad när folk kommer fram till mig istället!.

Sedan satt jag på kurs i 3,5 timme, yey... Jag gick på en körkortskurs, så jag kan övningsköra. Ska bli så himla kul, men ändå läskigt. Som tur är har jag ju ändå lite erfarenhet, har ju kört med moppebilen här i stan rätt mycket. Det jag dock verkligen inte förstår mig på är kopplingen och växeln, det gör mig så jäkla frustrerad. Blev på dåligt humör för att jag typ fattade noll. Förhoppningsvis lär jag mig det ganska fort, mamma är en bra handledare. :)

När jag kom ut från kursen blev jag överlycklig, det snöade! Älskar verkligen snö, det är så himla mysigt! Vill verkligen åka snowboard nu!!!

Nu kan jag äntligen gå typ normalt igen. Det är så himla skönt att jag är på bättringsvägen. Jag blir verkligen på så mycket bättre humör när jag inte har ont!

Här är armband! Visst är de coola!?

Gillar

Kommentarer

Isolen
,
Åh tänkte massor på dig nu när det blev winter wonderland! Sååå magiskt 🙏🏼😇
Malin
,
Kram❤
Therése
,
Hej! Jag är glad att läsa att du mår bättre. Det är du väl värd. Önskar dig många bra dagar och möjlighet att göra precis vad du vill. Kram!
Ingela Lejonclou
,
Följer dig💕
A nnicka Lavemark
,
Härligt att du inte har så ont i fötterna längre. Häftigt att övningsköra eller hur? Men nu är det snö så ut i pulkabacken hihi.....
Jeanette
,
Fina du, skönt att du mår bättre! Jag kommer börja arbeta nästa vecka igen. Kanske vi ses någon dag? Önskar dig en riktigt bra härlig fortsättning 2017! 💕🎉
Petra
,
Jag har läst din blogg ett tag, men det är första gången jag kommenterar. Vill bara säga att jag beundrar dig, din styrka, och ditt mod, även om jag förstår att det inte alltid lätt. Många kramar från någon som ser upp till dig.