Normal i det onormala

Alltså denna dagen har varit så BRA!

Trot eller ej, men jag gick upp sju imorse haha. Jag tvättade, handlade och bakade både scones och kladdkaka. Sedan väckte jag pappa och Vickan och bjöd dem på frukost. Fattar inte hur jag hann allt haha. Vickan och pappa blev iallafall väldigt nöjda. Riktigt mysigt att gå upp tidigt, dagen blir verkligen mycket längre.

Idag gick jag på min andra medlemsträff som Ungcancer anordnat. Ni vet organisationen som säljer alla de typiska "fuck cancer-armbanden". En del av pengarna från armbanden går till just dessa träffar, och såklart annat också. Vi var på Lush ännu en gång, lika trevligt denna gången. Hon från personalen, som tog hand om oss, var helt fantastisk. Det bara sprudlade energi och glädje ur henne, man blev glad av att bara titta på henne haha. Likaså resten av gänget, alla är sjukt härliga.

Idag hjälptes vi åt att göra badbomber, och jag verkligen älskar badbomber. Mitt i allt tillverkande kom tanken i mitt huvud, "gud alla i detta rum (förutom personalen) har haft cancer". Svårt att förstå! Det blir bara så konstigt, för man är så van att vara den där onormala och sticka ut. Tycker iallafall att det är superskönt att få vara "en i gänget". Vi fick med oss hela tre badbomber hem och ett varsitt presentkort!

En rolig grej som jag verkligen reagerade på var när det var en person som berättade vart hen bodde. "Ja förut tog det bara 30 sekunder att ta sig till gallerian. Men nu måste jag gå runt allt på grund av bygget, så nu tar det två minuter. Jadu, först cancern och sedan det här." Hen drog alltså ett litet skämt om cancer, vilket jag ofta gör haha. Det blev typ konstigt att höra någon annan säga det. Men jag gillar det, det blir på något sätt väldigt lättsamt.

Kikade in på Facebook så här på kvällskvisten. Då såg jag att Barncancerfonden hade lagt ut en video om mig. Kul! Så för er som har Facebook får ni jättegärna gå in och kolla. Och när ni ändå är inne där, dela sidan! Då finns det chans att ännu fler kan hjälpa till och stötta oss barn i denna kamp.


Ja, det var de "roliga" bilderna jag tog under tillverkningen haha!

Gillar

Kommentarer

Matildaa
Matildaa,
Vad roligt att få göra badbomber och att dem anordnar sådanna träffar. Vilken förening!!👍🏽❤️❤️
nouw.com/matildaa
Johan
,
Om du visste vad jag avskyr det där hen-ordet som egentligen inte finns. Tänk så det har blivit nuförtiden. Ingen får vara vare sig pojke eller flicka.
SagaLundin
SagaLundin,
Såklart får man tycka precis som man vill! Jag tycker att hen är ett superbra ord! Om man tex inte vill "avslöja" någon tycker jag det är superbra. Dessutom tycker jag det är bra att alla hbtq personer kan identifiera sig som någon. Jag kan säga att jag aldrig kommer kunna förstå hur de menar! Men jag accepterar dom precis som dom är. Är de glada är jag glad!
nouw.com/sagalundin
Björn
,
Om du vill klaga på ord som är godkända av Svenska Akademien, som en del av svenska språket, så tycker jag du ska klaga hos dem och inte hos en bloggerska som använder ordet på ett helt korrekt sätt.
Tiingelinn
Tiingelinn,
Gud vad coolt hur fick du chansen att göra dem😍
nouw.com/tiingelinn