Niclas äger!

Nu har jag precis kommit hem från huvudstaden, därav ett sent inlägg.

Min eftermiddag var lugn. Satt och gjorde lite manikyr på mig själv haha, och självklart gosade jag med Rocky. Började kolla på en ny serie som har blivit hypad på senaste. Den heter "13 reasons why". Jag gillar den starkt, även fast jag bara har kommit till tredje avsnittet. Den kan jag varmt rekommendera!

Vid fyratiden begav jag mig till centralen, där jag tog tåget till Stockholm. Väl på tåget skulle jag betala biljetten på min app, men jag kunde inte genomföra köpet, då jag glömt bort mitt lösenord. Alltså jag fick fullständig PANIK. Var tvungen att ta bort hela appen och börja om från början med att skriva in alla kortuppgifter osv. Fick det tillslut att funka, men jäklar vilken panik jag hade. Såg framför mig hur vakterna skulle komma och slänga av mig från tåget haha.

I Stockholm träffade jag Niclas, min morbror, som bor i Köpenhamn. Han är på jobb här i Sverige nu i veckan. Och ni vet ju mitt ständiga tjat om min dator och bristen på lagringutrymme, ja det var ju inte riktigt fixat ännu. Så därför fick Niclas, som både kan Mac och har jobbat på Elgiganten, hjälpa mig.

Vi gick först till Elgiganten och köpte en hårddisk, och sedan satte vi oss där på Elgiganten och installerade. Perfekt när vi körde fast, då gick vi bara till personalen så löste de problemet. Nu har jag också fått en tydlig redovisning om hur den funkar av Niclas. Känns som om en tyngd just släppt från mitt bröst, detta har verkligen varit ett stressmoment för mig! Sedan gick vi och åt middag på Tacobar. Det var verkligen kul att träffa Niclas igen, eftersom han bor en bit bort så träffas vi ju inte så ofta. Så stort TACK till dig Niclas, detta var verkligen behövligt!

Som ni kan gissa blev det tyvärr ingen hämtning av min bil idag. Men imorgon, då smäller det, jippi! Kramis och godnatt!

Gillar

Kommentarer

J-Å,
,
Jag tror aldrig att de skulle ha vågat slänga av dig från tåget. De skulle bara våga! Då skulle de fått med oss härinne att göra haha 😊

Kul att det löste sig med datorn. Den är ju liksom en rätt stor del av livet…
Johan
,
En fråga som nu ställs: vart tog det där datormolnet vägen som du pratade om, är det som bortblåst?
Anna
,
Hej! Finns ett läkemedel som heter pembrolizumab. Bedrivs några studier i sverige, bla vissa solida tumörer är aktuella för det. Förutsättningen är att tumören har PD-L1 markör. Fråga din doktor om det är något för dig. Hörde dig på radion för någon vecka sedan.