Next stop Tallin

Hej! Just nu sitter jag och mamma på en kryssning på väg till Tallin. Vi åker tillsammans med Isabells mamma och mormor, Annika och Vivi, som kommer från Estland. Det blir två nätter på båten, med mat, shopping, och underhållning ombord. Morgondagen spenderar vi i Tallin. Tror att det kommer bli en jättebra resa det här.

Jag som var väldigt taggad på att fota lyckades glömma batteriet till min kamera hemma. Surt! Nu hoppas jag verkligen på att vi kan hitta någon affär som säljer batterier i Estland som jag kan använda. Såklart kan jag fota med mobilen. Men jag har ju sådant stort intresse för fotografering, och då vill jag liksom att det ska bli bra.

Inatt var det första gången som jag drömt en mardröm om den fysiska smärtan som jag gått igenom. Om alla sprutor, cellgifter osv. Usch vad det var jobbigt. Har ju på något sätt bara trängt bort allt, och i stort sett glömt bort allt som har hänt. Men nu börjar det komma ifatt lite, allt jag utsatts för. Man har fått lite perspektiv på det, gud så svårt att förklara. Min port (porta cath), som jag har får typ ingen röra. Jag har sådana trauman efter den. Tänkte sätta mig ner framför kameran och berätta lite händelser som hänt under sjukhustiden. Tänkte att det kunde vara lite mer intressant än att läsa ett långt inlägg. Mycket lättare att få med känslor och sådant när man pratar.

Hurni! På tal om ingenting. Jag vill verkligen färga mitt hår till någon galen färg. Det är något jag verkligen velat göra men inte vågat. Och nu när mitt hår ändå är kaos så tycker jag att det skulle vara kul att experimentera lite med det haha. Kan ni komma med några förslag? Funderar typ på pastellila haha.

Mamma, jag och en Annika som inte vill vara med haha!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Ha en trevlig resa! 💕 Jag var i Tallin för många år sedan, tyckte det var en trevlig stad med bra shopping. 👗
Annicka Lavemark
,
Hoppas ni får en bra resa , du har jättefint hår och färg, men vad tycks om rosa?
Malin
,
Lila eller rosa röstar jag på 😁 trevlig resa❤
Anki
,
Tror den idé om hårfärg skulle bli bra på dig! Våga! Förstår att allt kommer ikapp.Kroppen funkar nog så när man måste klara en sak så gör man nog i regel det. Sen kommer bearbetningen och det är väl där du är nu! Njut av resan, kram
Eva H
,
Lila!
Ingela
,
Åh! Tallinn är jättefin stad🍀
Helene K
,
Hoppas ni har jättetrevligt på resan,! Mörkblått hår är fint. På "fotbollsfruns" blogg "blogg.Amelia. se/malinwollin/" finns bilder (29/5) på hennes dotter i fin kort frisyr färgat i härligt blått! Ett litet tips bara....
Jacob
,
Tänk igenom ordentligt innan du färgar håret! Har man en gång börjat kan det va omöjligt att sluta. Att färga håret är mycket beroendeframkallande. Jag tycker du är fin som du är. Brunt hår är snyggt och något att va stolt över. Färgar man håret är risken stor att hamna i en sån där situation där man ändra och ändrar och aldrig blir nöjd och det skulle va jättetråkigt om du blev en av dom. Jag har en syster som nu har förvrängt sitt utseende till 100% och allt började med att hon färgade håret rosa från att ha haft vackert svart hår med inslag av bruna strån. Du behöver inte ändra något alls. Var stolt över hur du ser ut! Människor är alltid vackrast när dom ser ut som dom är tänkta att se ut.