Nackspärr..

Kvart över sju gick jag upp och förberedde lunchen till idag. Mamma var rätt förvånad när hon insåg att det var jag som var uppe och höll på i köket, och inte farbror Kjelle, haha. När jag vaknade imorse kände jag att jag har fått nackspärr. Mamma har varit snäll och masserat mig idag, men det släpper tyvärr inte. Verkligen inte skönt!

Jag och Vickan tog bussen till Tänndalen vid kl 8.40. Vi blev dock väldigt besvikna. Det hade knappt snöat någonting där alls, och så var det isigt och dimmigt. Det fanns ingen buss att ta på flera timmar, så mamma var jättesnäll och hämtade oss, för att skjutsa oss till Ramundberget istället.

När vi kom till Ramundberget sken solen, och humöret var i topp. Vi åkte i skogen, pisterna, och parken, så idag har det blivit lite omväxling. Backarna där var verkligen så mycket bättre, inte alls lika isiga, och mycket mer snö. Superkul!

När vi kom hem var jag tokslut. Sov i flera timmar. Jag väcktes lite stressad av att mamma sa att vi skulle gå ut och äta på restaurang ikväll. Hoppade snabbt in i duschen, och sen drog vi iväg. Det var jättegod mat, och vi hade en riktigt trevlig kväll. Jag och Vickan hann dessutom förbi ICA, och köpte choklad på vägen hem. Har verkligen haft chokladsug hela veckan haha.

Anledningen till varför vi var ute och åt var att Leffe (morfars andra bror) och hans fru åker hem igen imorgon. Tråkigt att dom ska åka, men det har varit jättetrevligt att ha umgåtts med dem i flera dagar!

​Inte så fina bilder idag tyvärr! Glömde helt bort att fota! Sista bilden var jag bara tvungen att ta. Blir så lycklig av att de snöar!

Gillar

Kommentarer

J-Å,
,
Chokladsug? Skojar du 😊 Jag var också på ICA i går och handlade. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men på något sätt så hade jag även en chockladkaka med mig hem… 😊

Ha det forsatt trevligt därute i backarna <3
Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
livsförändringar
livsförändringar,
Det ser riktigt gött ut alltihop!
nouw.com/livsförändringar