Min nya dosett

Idag vaknade jag upp till ännu en vacker och solig dag. Blir så lycklig av att dra upp rullgardinen, och bli mött av en strålande sol. Kunde inte låta bli att sätta mig utomhus och fånga upp lite D-vitamin.

Åkte sedan moppebilen in till stan med Cissi, efter att hon slutat skolan. Hon lyckades ramla och tappa sin mobil för några dagar sedan, så den blev helt förstörd, så det var prio att fixa. Hennes mobil lämnade vi in på Kungsängs teknik. Det gick på mindre än 30 minuter att laga den, och kostade endast 899 kr. Tyckte det var superbra! Så om ni går runt med en spräckt mobil så rekommenderar jag dom varmt. När vi ändå var på stan så passade vi på att kolla i lite affärer. Lyckades fynda en ljusrosa bomberjacka för endast 250 kr. Supernöjd haha!

Sedan kom Cissis pappa och hämtade oss. Lyckades glömma nycklarna hemma och pappa hade åkt hemifrån för tillfället, så jag kunde inte komma in i lägenheten. När pappa väl kom hem så kom jag inte in i porten, då man måste ha nyckel för att kunna öppna. Ringde pappa, som kom och mötte mig. Han ville såklart hälsa på Cissi och Cissis mamma, och släppte då dörren bakom sig. Något vi sen märkte var att han inte tog med sig någon nyckel ut! Alltså haha, lite kul var det ändå. Så då var Malin och Cissi gulliga och skjutsade oss till Ludde för att hämta hans nyckel. Så stort tack till er! :).

Glömde helt bort att visa min nya dosett, som jag köpte nyligen. Är väldigt nöjd! Problemet jag hade med min förra dosett var att den var så stor och otymplig. Jobbigt att ta med sig hela stora dosetten, när man endast skulle bort över dagen.

I den här tar man ut en liten dosett för varje dag, och gör den därför så himla mycket smidigare. När dagen är över sätter man in den längst bak, och nästa dag kommer fram! Svårt att förklara men tror de flesta förstår vad jag menar genom att titta på bilden. Tycker verkligen om den! Så ett stort tips för er som är i behov av dosetter. Om ni skulle vara intresserade av att köpa en likadan så hittar ni den här! Rekommenderar den varmt!

Gillar