Min mobil ville inte hänga med hem

Idag vaknade vi upp till en helt klarblå himmel. Helt underbart!

Vi gick ner till stranden allihopa, och låg där hela dagen. Var så otroligt skönt, och det kändes verkligen som utomlands Efter några timmar cyklade jag och Vickan hem. Vickan drabbades av lite solsting och vattenbrist och kände sig lite febrig. Önskar att jag hade varit lika smart som henne och lagt mig inne och sovit lite. Istället lyckdes jag somna i solstolen, och lyckades därmed också bränna mig lite. Det är ju inge bra, man kan ju få hudcancer då och det känns väl lite onödigt!

När vi kom hem från stranden och jag hade vänt uppochner på min väska så insåg jag att min mobil inte valt att följa med mig ända hem. Hade lyckats tappa den på vägen. Så i panik provade vi ringa från Vickans mobil och till vår förvåning svarade några främlingar. De hade hittat min mobil på vägen. Så jag satte mig på cykeln i full fart haha. Hittade på paret som hittade den och tackade dem ordentligt. Är så glad att den inte blev överkörd eller snodd. Eftersom den flög ur min cykelkorg blev det tyvärr lite sprickor i den, bättre det än ingen mobil alls iallafall.

Sedan åt vi supergod mat på afterbeachen. Otroligt mysigt och varmt. Verkligen utomlandskänslor. Det blev också en åktur på våra longboards ner till stranden igen. Där satt vi i någon timme tills solen gick ner. Det var verkligen så vackert!

Gillar

Kommentarer

Johan
,
Världen är din, som Uggla sjöng på SVT1 precis nyss, men var rädd om din hud min dam säger jag som själv brände mig för lite sedan. 😊
Anja
,
Underbara sommarbilder!
Pias
Pias,
Fantastiska bilder 😊
nouw.com/pias