Min mamma är helt fantastisk!

Listan på vad jag har gjort idag är inte lång haha.

Alva och Vickan sov över här igår. Gissa vem som var sist upp ur sängen imorse! Jo jag, med marginal kan jag säga. Vickan var tvungen att åka precis när jag vaknade. Hon skulle spela match. Alva hängde iallafall kvar ett tag.

Tycker verkligen att det är så himla mysigt med sleepovers. Som ni redan vet hatar jag att sova ensam. Det är skönt att sova med någon nu när jag inte sover så bra. Det stoppar tyvärr inte drömmarna, men man känner sig mycket tryggare.

Efter att Alva gick hem lade jag mig i soffan och kollade youtube, och där låg jag hela dagen, hehe. Även fast det kan vara skönt att ha en lugn dag så kryper sig ändå ångesten på. Så himla synd att jag bara inte kan njuta av det.

Egentligen vill jag ta ett varmt och skönt bad, som jag typ väntat i veckor efter. Men min brännskada gör väldigt ont i varmt vatten, så jag tror faktiskt att mitt "sköna" bad inte blir så skönt. På tal om brännskadan så är det till och med ännu värre idag. Skulle vara väldigt tacksam om den hade lust att lämna min kropp NU!

Istället för att ta mitt varma bad sitter jag nu och skissar på en ny tavla. Inte så dumt det heller. Kanske lägger ut en bild här när den är klar.

Hoppas ni har haft en helt fantastisk helg, och att er måndag blir bra den med. Vet att måndagar inte brukar vara favoritdagen på veckan, men allt handlar om inställning. Försök att göra den så bra som ni bara kan!

Och kolla hur fint jag har det! Min mamma är verkligen helt fantastisk! Tyvärr gör sig inte färgen helt rättvis på kamera! Men jag är så himla nöjd, vet seriöst inte hur många gånger jag har sagt det idag!

Gillar