Min födelsedagspresent till Kungsberget

Klockan 07.00 var det uppstigning. Det är så himla mycket lättare att kliva upp när man vet att man ska göra något kul! Idag åkte jag, Love, och Loves pappa Danne till Kungsberget över dagen. Vi hade verkligen superkul! Alla tre körde snowboard. Danne brukar inte göra det, men det gick riktigt bra. Tyckte faktiskt det var hyfsat bra väder, varken för kallt och eller för varmt. Dock hade det varit skönt om solen hade tittat fram lite mer.

Den här resan fick jag av Danne i födelsedagspresent, riktigt kul. Tack så mycket! Som sagt så önskade jag mig upplevelser, minnen. Superrolig present, verkligen! Nu längtar jag redan tills jag står på brädan igen! Invigde min Gopro idag också, för att fånga alla uppleverser. Har inte kollat på materialet ännu, hoppas det blev bra.

Eftersom jag typ inte tränat någonting det senaste året, så brände det riktigt mycket i benen. Är riktigt stolt över mig själv ändå! Jag trodde inte att jag skulle orka med hela dagen. Viljan gör verkligen mycket! Ändå trodde jag nästan att jag skulle ramla ihop på slutet haha, och då är det bäst att sluta innan man gör illa sig.

Men jäklar alltså, nu är jag verkligen helt öm i hela kroppen! Kommer nog ha fruktansvärd träningsvärk kommande dagar! Nu vet jag, till nästa gång, att jag måste ta lite mer medicin inför fysisk aktivitet! Det gjorde nämligen ont i tumören, man använder ju ryggen rätt mycket.

Just nu ligger jag i soffan och är heeeeelt slut. Funderar på att ta ett varmt bad, och bara ta det lugnt. Jag skulle helst vilja somna för natten nu, men det är lika bra att stanna uppe tills kl 22, då min sista medicin ska tas då. Frågan är bara om jag ens orkar vara vaken tills dess? En god natts sömn är jag iallafall säker på att jag kommer få!

Gillar