Min födelsedag!

Igår väcktes jag av sång och frukost på sängen, av Vickan och mamma. Vi hade en supermysig morgon. Sen var det öppethusfirande i fyra timmar för mig.

En riktig överraskning blev det när jag kom upp för trappen i lokalen, där jag möttes av sång och ett helt gäng tjejer, med kiwi-tröjor. Det var en del av mitt gamla innebandylag, som anordnat hela festen. De hade gjort det så fint, ställt iordning bord, dukat upp fika, blåst upp ballonger, och tänkt på allt! Sedan strömmade gästerna in. Och det var full rulle hela eftermiddagen, kan jag säga. Fullspäckat schema, som "kiwi-gänget" hittat på. Det bjöds på en massa bra och roliga shower, som "Justin Bieber" och tomten bl.a. Efter det lyckade kalaset åkte hela familjen hem till mamma, där vi åt pizza och öppnade presenter.

På kvällen kollade jag in på facebook, och såg att Aron hade lagt ut en video. På videon håller han i ett foto på mig och honom, när han sitter där i antarktis. I videon önskar Aron mig grattis på min dag, och en massa kramar från antarktis. Att jag har fått träffat Aron, min förebild, betyder så otroligt mycket för mig. Hela han är bara så otroligt underbar! Han bevisar verkligen att inget är omöjligt. Tack!

Jag kan med säkerhet säga, att min födelsedag igår var den BÄSTA jag någonsin haft! Jag kan inte förstå att allt detta var ordnat för mig?! Timmar av planering just bara för mig! Folk som bakat till fikabuffén, så mycket att det lämnades en hel del till stadsmissionen också! Och gäster som rest många långa timmar, bara för att få fira mig! Jag är SÅ tacksam!

Min födelsedag har ofta hamnat i kläm, pga att den ligger så nära julen. Folk är mitt uppe i julstressen, och har annat för sig. Att ordna en sådan här stor fest hör inte till det vanliga. Den här festen anordnades för att jag är sjuk, och för att vi inte vet hur min framtid ser ut. Istället för att alla ska träffas på min begravning, så kunde vi nu fira min dag tillsammans! Egentligen borde alla få ha sådana här fester, man vet aldrig när det där som "aldrig händer en själv" faktiskt händer.

Mamma hade förberett mig på att det skulle komma många. Men jag kunde omöjligt föreställa mig hur många, förrän alla stod där framför mig. Jag kan inte förstå att alla dessa personer var där för min skull! Runt 175 personer kom, helt fantastiskt!

Tack till er som skrivit grattishälsningar till mig, tack till er som kom och uppvaktade mig på min dag, och tack för alla fina presenter! Extra tack till alla er som anordnade hela festen åt mig, så skönt att jag inte behövde göra någonting, utan bara kunde fokusera på att ha roligt! Tack till DJ:en som spelade jättebra musik, tack till er som tog hand om allt inne i köket, och tack till er som alltid såg till så att det fanns kaffe och fika på bordet, tack till er som gjorde min dag till den bästa! Och tack även till er som inte kom pga sjukdom! Till er alla, jag vet helt ärligt inte hur jag ska kunna tacka er nog! Så glad som jag var igår har jag inte varit på länge, hade så ont i kinderna efter igår då jag gick runt med ett leende på läpparna hela dagen! Ni är verkligen helt fantastiska! TACK!!

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Låter härligt 👏🏼👏🏼👏🏼
nouw.com/sandrasjoberg
Ingela
,
"Den bästa dagen "är du värd,, flera gånger om och om igen.💕
Annicka
,
Det var en bra dag för oss alla. Tack Saga för att du är så himla gullig mot alla. Kram och godnatt . Kul att ni kom. Ner ikväll.💕
Malin
,
Kram❤
Eva H
,
Vilken underbar dag du (o gästerna) fick. Grattis 🎉 i efterskott 😘
Nina
,
Stort grattis på din födelsedag i efterskott! Härligt att läsa om din fest!
Wandy Gustavsson
,
Känner inte dej Saga, men känner med dej 🍀🍀🍀🍀
anki
,
Du är verkligen grymt fin som kiwi! Kram