Min egen smyckeskollektion!

Äntligen är det dags för mig att presentera mina handgjorda berlocker, som jag har lagt ner otroligt mycket tid på!

Jag har gjort en silverberlock, som är gjord av stearlingsilver, 925. Varför jag just valde att göra en berlock är för att jag själv är ett stort fan av berlocker! Man kan ha den på både ett armband, halsband eller möjligtvis en liten nyckelring. Så användningsområdena är många!

Tanken var först att jag skulle göra "fuck cancer armband", men det finns många som gör sådana. Jag ville göra något som verkligen kommer från mig, lite eget! Det var då Stina kom in i bilden. Stina är guldsmed, och äger företaget Guldform. Utan henne hade detta ALDRIG varit möjligt. Så stort TACK till henne!

Berlocken kostar 400 kr varav 100 kr kommer gå direkt till Barncancerfonden.

Vill att ni ska ha i åtanke att allt är handgjort. Jag är nybörjare på detta, och är inte utbildad. Jag har dock lagt ner otroligt mycket tanke, energi, och tid på detta, så jag hoppas att ni kommer bli riktigt nöjda! Leveranstiden kommer variera, då jag kommer göra så mycket jag hinner, är inte mer än en människa.

Beställning sker via DM på min instagram "kiwisfight", eller via min mail, saga.lundin@live.se

Oerhört tacksam över Stinas hjälp! Och så vill jag också tacka Hammargrens som hjälpte till att sponsra stämplarna till smyckena. Riktigt bra service och riktigt fina stämplar! Tack!

400 kr!

Berlockarmband finns, som är gjord av stearlingsilver, 925. 18,5 cm. Går att specialbeställa. Kostar 350 kr, varav 100 kr går till Barncancerfonden.

Halsband finns, som är gjord av stearlingsilver, 925. 45 cm, går att specialbeställa. Kostar 200 kr, varav 50 kr går till Barncancerfonden.

Gillar

Kommentarer

Ingela
,
Lycka till. de är jättefina.👌
Sofia
,
Va duktig du är ❤ supersnygga!!
Josefinemilsson
Josefinemilsson,
Hur grym är inte du
nouw.com/josefinemilsson
Tiingelinn
Tiingelinn,
Gud så fint, och till något bra med!
nouw.com/tiingelinn
Ann
,
Du har varir så duktig och blev helt fantastisk berlock du är kunnig kram