Min cancerresa youtube

Hej! Nu har jag ÄNTLIGEN spelat in en video igen. Tanken var att jag skulle lägga upp den igår, men jag blev inte helt nöjd så jag filmade om den idag haha. I videon pratar jag om hur jag fick veta att jag hade cancer och tiden innan. Har skrivit ett inlägg om det precis när jag startade bloggen, men det är svårt att få med allt i textform.

Hoppas ni gillar videon! Kram!

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Älskade videon, kan du inte dra igenom hela historien fram till nutid typ? Liksom nästa video typ "Efter cancerbeskedet", den efter det "Min cytostatikabehandling" osv, så får man liksom olika avsnitt av det!
Johan
,
Gripande. Och vilken potential du har!
sadine
sadine,
Vilken kämpe du är! Beklagar verkligen att du har drabbats av cancer. och jag hoppas att du kommer att bli frisk en dag. Det är förskräckligt att du fick ett sådant dåligt bemötande av vårdpersonalen. Du verkar vara en glad och positiv tjej och jag hoppas att du kommer att bli frisk en dag.
nouw.com/sadine
Ingela
,
Du är den modigaste, vänligaste kämpen med ett stort ❤️
Elisabeth
,
Kära Sara du är obeskrivligt stark o charmerande mitt i denna katastrof. Fruktansvärt att inte bli tagen på allvar med sådan värk. Helt otroligt vad du gått igenom. Jag vill gärna att du spelar in fler videon. Stor kram från Elisabeth
Ulla
,
Tack Saga! En fin berättelse utan "tycksyndommig" ton. När min dotter hade cancer tog det ca 3 mån att få en diagnos. Konstigt att läkarna inte räknar med den möjligheten! Kram.
Ullis
,
Alltså jag är stum.. Din berättelse är så otroligt viktig och jag hoppas verkligen att den sprids och kommer fram. Man måste bli tagen på allvar även om man är ung! Jag vet inte om det är till någon hjälp men jag vill ändå säga att om mina egna eller någon närståendes barn skulle drabbas av liknande symtom då skulle jag riva upp hela världen för att få en ordentlig utredning, snabbt! Tack för all viktig inspiration Saga och sluta ALDRIG kämpa, du är fantastisk!!
Anja
,
Du både skriver och berättar på ett så fängslande och levande sätt. Jag lyssnar gärna på hela Din resa, fram till nu. Vårt barnbarn genomgick en cancerbehandling förra året, men han är för ung för att kunna återberätta vad han han gått igenom. Du får bli hans "röst" så mormor får en bättre bild av helvetesbehandlingarna. Jag begriper att alla inte genomgår samma behandlingar. Men operation, cellgifter och strålning har han gått igenom. (strålningen skedde i Uppsala).
Ann
,
Det va en helt fantastisk tårfylld ilska för hur du blev illa av sjukvården. Den är hemsk. Du berätta om ditt år blev så tagen. Vilken klok fantastisg tjej och prarar om hur hon haft/har det. Den va så bra. Stirt tack
EvaH
,
Fantastiska tös! Fruktansvärt att du fått sådant bemötande i vården, att ingen tog dej på allvar! Men så bra att du gjort denna vlogg så andra drabbade/närstående kan lyssna på en ung människas resa i detta hemska. Kämpa på fina Saga!