Min allra första vlogg

Hej allihopa!

Idag har det varit en rätt så tråkig dag. Jag och pappa storstädade i förrådet nere i källaren, då det var överfullt. Vi lämnade kläder, möbler, jackor, mm till en secondhandbutik, några mil utanför Uppsala. Så nu går det att komma in i vårt förråd igen haha. Känns riktigt bra nu efteråt.

Men nu till en lite roligare grej. Jag tycker att det är så himla kul att jag fått så bra respons på dokumentären, som jag gjorde nyligen. Efter den blev jag därför lite nyfiken på att lägga in lite videos här i bloggen då och då. Tänkte att det kunde vara kul för er att få se mig i video. Därför vloggade (video-bloggade) jag i fredags, när vi åkte till Gröna lund. Ni får ha i åtanke att detta är den första videon jag någonsin gjort! Väldigt svårt att förstå sig på redigeringsprogrammet, och dessutom är det väldigt läskigt på något sätt. Mina vänner, Alva och Vickan, (som är med en hel del i videon) är iallafall väldigt positiva till initiativet.

Får se vad detta leder till. Kommer inte lova att jag lägger ut någon till, det beror helt på om jag tycker att det är kul eller inte.

Är detta något ni vill se mera av? Ni får jättegärna dela med er av era åsikter. Men snälla var försiktiga när ni lägger kritiken! Skriv förslag på vad jag kan förbättra, snarare än att bara klaga! Och som sagt, ha i åtanke att det är min allra första.

Gillar