Mer smärtstillande

Ja, nu är det roliga över, haha! Nej, länge sedan jag skrev ett vanligt vardagsinlägg. I jämförelse till det jag skrivit om de två senaste dagarna känns det inte så jättekul att skriva ett vanligt inlägg igen. Men, det blir ju väldigt svårt för mig att toppa vårt häftiga äventyr haha.

Ja, vad har jag gjort denna vecka då?! I söndags kom jag ju som sagt hem till flyttkaos, så en hel del tid har gått åt till att röja upp i huset. Några svängar in till stan har det blivit. Handlat en del nya grejer osv, och såklart har tiden också gått åt till att städa och sortera. Och denna tjej blir inte lugn förrän allt är rent haha. Som jag farit. Vi har kommit en bra bit på väg, men är långt ifrån klara. Vi saknar nämligen lite garderober fortfranade då de inte kommit än. Snart så, snart kan jag bli lugn haha!

Sedan har det faktiskt blivit en sväng upp till sjukhuset också. Jag har nämligen fått en aning ondare nu den senaste tiden tyvärr, och måste därmed höja dosen på smärtstillande. Detta ger mig såklart ångest och det sätter igång tankarna, men jag försöker att lägga så lite energi som möjligt på det. Och jag har ju en hel del annat att tänka på just nu ändå, så jag mår ändå hyfsat bra faktiskt.

Ja, jag har ju en del roliga aktiviteter inbokade i min kalender. Några äventyr, intervjuer, samt några andra små hemlisar, som jag naturligtvis inte avslöjar redan nu hihi.

Ses imorrn!


Gillar

Kommentarer

ANNA
,
Söta du inte konstigt om du har mer ont efter att du gått så långt skulle vem som helst att ont i kroppen. Skönt att du börjar få ordning på flytten. Kram från en dom tycker du är fantastisk.
sadine
sadine,
Du har minsann fått gjort en hel del, bra jobbat😊 Vad är det för smärtstillande du tar? Jag har bland annat kronisk smärta och tar smärtstillande ör att kuna ta mig igenom
nouw.com/sadine
Pias
Pias,
Instämmer med ovan, att du har mer ont efter en sån bedrift verkar inget konstigt i min värld. Jobbigt med ångest, hoppas den lättar och att smärtan ger med sig. Jag ser fram emot dina 'hemlisar'. : -) kram till dig underbara generösa Saga. Att läsa din blogg känns meningsfullt, önskar dig en fin helg.
nouw.com/pias