Mens genom näsan?

Hej!

Den här dagen har varit helt underbar. Solat, badat, och ätit god mat! Vi var nere på stranden tills strax efter fem. Så härligt att bara vara.
Hörde att det var kallt hemma i Sverige nu, känns rätt skönt att vara här. Oj vad dryg jag är nu, sorry!

Vi höll precis på att göra iordning oss, och hade bestämt att vi skulle gå och äta tidigt, då vi skulle på promenad efteråt. Från ingenstans började jag blöda näsblod. Inte lite heller. Jag förstår inte varför det kom nu, har liksom inte blödigt näsblod på en månad!? Mens genom näsan?? Haha! Lite flashback Zakynthos ju.

Jag måste vara rädd om mitt blod, så jag inte blir för trött. Hade papperstuss i näsan under hela middagen. Ok, jag såg lustig ut, men när pappret tog tag i min Coca-Cola blev jag faktiskt lite irriterad! Haha, bara att byta tuss och hämta sugrör!

På promenaden efter middagen stod jag på skateboarden, och sparade mina krafter, medan mamma och Cissi fick dra mig. Perfekt substitut till rullstol haha.

Vi var jättetaggade att se barncancergalan som är ikväll. Tyvärr var man tvungen att ha premium för att kunna se på Ipaden.. Aja får se det när vi kommit hem istället.

Cissi gillade inte maten haha!

Gillar

Kommentarer