Maxa livet!

Det går inte att operera utan att ha sönder hela mig. Det var det som sades idag. På tisdag läggs det upp en plan, hur vi ska gå vidare. Tanken är fortsatt behandling med cellgifter och strålning även fast min tumör inte är strålningskänslig, vi hoppas på ett mirakel!

Men snälla ta inte avstånd från mig, backa inte. Idag lever jag, så snälla lev med mig. Försök att inte vara rädda, jag är här nu, idag är jag fortfarande här. Ge mig styrka och kärlek!

Jag är fruktansvärt rädd! Det ska ni veta! Jag ska dock göra det bästa av det! Jag älskar er alla! Jag älskar min familj, mina vänner och alla er som tänker på mig. Det är verkligen en sak jag vill att ni ska veta, glöm aldrig det!

Min första tanke, efter beskedet, var att jag skulle sticka iväg till innebandyträningen med mitt lag ikväll. Tyvärr har jag ont i kroppen efter veckans cellgifter, så det får vänta till nästa vecka.

Istället ska jag påbörja en "bucket-list". Några av punkterna är: lägga till Kiwi i mitt namn, uppleva norrsken, bada i blå lagunen på Island, flyga helikopter... Ni får gärna hjälpa mig med förslag, och även följa med mig!

#fuckcancer

Gillar

Kommentarer

Eva Marianne Svensson
,
Hej vännen!
Gerd,
Du maxar då verkligen livet! Såg ditt smittande leende på TV och jag tror på mirakel och att du är ett sådant. Vet vad jag talar om. ♥ Ljus och Kärlek ♥
gerd-geddfish.blogspot.se
Karin
,
Du är fantastisk och berör många med ditt skrivande. Fortsätt kämpa!! Jorden behöver människor som du! Styrkekramar
Nina
,
Maxa Livet Saga ❤️
Ulf Nyman
,
Ahh, vilken stark mäniska med otrolig positiv utstrålning och inställning du är och har. Vill sända dig all kärlek och energi på något sätt. Fortsätt kämpa!
Norullah
,
Hej Saga, hoppas att du mår bra. Jag blev väldigt ledsen, när såg dig på tv att du pratade om din cancer. Hoppas verkligen att du ska botas på något sätt så att du ska bli av helt med din sjukdom. Saga, du ska alltid tänka positivt och det är viktigaste av allt. Du är en stark människa.
Thomas
,
Wow vilken fantastiskt bra inslag på nyheterna, mänskligheten ifrån sin bästa sida! Mina tankar är med dig Saga. Pressa färska granatäpplen till en mörk blodröd juice å drink några glas. Jag hämtade lite kraft ifrån denna drycken när jag slog i botten. En Bamsekram till dig!
Thomas
,
hej saga , klart att vi inte sviker dig . du fixar detta 😄😄 . Hoppas att du njuter av livet!!!! Allt kommer att bli bra , kämpa............
Thomas
,
Grattis på din födelsedag🍰, kämpa på !!!!!
Helene
,
Tekniken 😉 STOR varm styrke kram till Dig som följer Dig ska det ju stå. Även på natten när/om du ligger och grunnar