Matkoma

Idag vaknade jag upp mycket piggare än igår. Ingen huvudverk och ingen frossa, bara ytterst lite halsont. En lättnad! Nu kan jag förhoppningsvis fullfölja mina planer för kvällen.

Som några av er kanske vet så är jag ett städfreak, blir typ stressad när det inte är rent haha. Därför startades morgonen med städning lite här och där i lägenheten. Blir så lugn efteråt. Töntigt va haha!?

Efter det åkte jag och hämtade Cissi. Vi åkte ut till Fullerö, en affär lite utanför Uppsala. Vi gick runt där ett tag, och tänkte sedan ta en fika. Dessvärre var fiket stängt. Vi åkte därefter till Gränby, och sedan vidare till Pizza hut för middag. Supergott men vi fick typ vänta på maten i 45 minuter haha.

Nu ligger både jag och Cissi i soffan med matkoma. Resten av kvällen blir hemma i soffan. Min favvogrej, ni vet, haha!

Kort och kanske lite ointressant inlägg men ibland så är det så också!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Men jag då!?.? Vill träffa Mona fina tjejer. Skojar bara, önskar att ni får en härlig kväll 💕💕
Malin
,
Styrkekramar❤styrkekramar❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
E
,
Min bästa kompis fick cancer i höstas, och det var i samband med det jag började följa din blogg. Jag har i perioder känt mig väldigt ensam och maktlös, för hon har varit väldigt tillbakadragen under den här tiden och ville inte att någon annan än jag och hennes familj skulle få veta vad som hade hänt. Så jag vill bara säga att din blogg har hjälpt mig väldigt mycket för att förstå vad det är hon går igenom och för att få ett realistiskt perspektiv på det hela, och jag hoppas verkligen att det går lika bra för dig som det har gjort för henne! Nu är hon tillbaka och jobbar som vanligt, och saker är som de ska igen. Men jag kommer att fortsätta att följa din blogg och hoppas innerligt att det går bra för dig med!
SagaLundin
SagaLundin,
Hej! Tack för din kommentar! Det glädjer mig att jag har kunnat hjälpa dig! Blir glad av att höra att hon är bättre! Kram på dig! ❤
nouw.com/sagalundin