Mardrömsjakt

När mamma väckte mig tyckte hon att det var en jättebra dag för en utflykt till Fullerö handel, som ligger lite utanför Uppsala. Det är en fin och mysig inredningsbutik, som även har ett litet café.

Vi började med en liten lunch, och sen gick vi runt i butiken. Mycket var vitt, nött, och slitet, shabby chic-stil. Trodde inte att vi skulle köpa någonting, utan tänkte mest att vi kunde samla tips och idéer, och få lite inspiration till att tillverka egna saker. Det slutade med att vi fick en massa inspiration, OCH en hel del saker också med oss hem haha. :) Ville typ ha allt därifrån, var verkligen så himla fina saker!

När vi kom hem satte vi upp hyllor, samt fixade till lite i mitt rum med grejerna vi köpt. Blev så fint! Tar bilder imorgon, när vi förhoppningsvis är helt klara.

Därefter började vi med maten. Mamma gjorde en lasagne, medan jag gjorde sallad och en hallonpaj. Nu kanske ni undrar varför vi lyxade till det såhär på en måndag! Annika och Lisa kom, ni vet Isabells mamma och moster. Bra mat, men ännu bättre sällskap! Alltid lika mysigt att träffa dem.

Så himla kul att ha en så trevlig måndag, en dag som annars brukar vara rätt tråkig!?

Här bloggas det fokuserat och som vanligt agerar Elvis modell! Köpte den här stora drömfångaren idag. För att utplåna mina mardrömmar tog jag till storleken riktigt ordentligt haha!

Gillar

Kommentarer

Annicka lavemark
,
Roligt med inredning, trevligt med middagsbesök. Härligt med en bra dag. 💕💕
anki
,
Hoppas den funkar, drömmer mardrömmar i perioder själv, man är helt slut när man vaknar sista gången. Blir inte direkt utvilad av drömsömn, inte jag iaf. Man ska försöka ta reda på varje dag, vi jagar bara semester och helger. Det går bort många dagar då! Vet det är lättare sagt än gjort, men försöker iaf ha tanken med mig i vardagen. Allt gött till dig/er, kram Anki
Midia
,
Hej fina saga! Jag är troende och ber därmed ofta för dig ska du veta. Hoppas att du blir frisk från denna vidriga sjukdom snart. När får du veta vilken effekt strålningen givit? Vi håller tummarna är dig kiwi. Kram <3
Malin
,
Så mysigt❤bamsekram❤kram❤kram❤kram