Mardrömmar

Jag önskar att jag kunde vakna upp utvilad, och känna mig glad. Istället vaknar jag upp helt kallsvettig och ledsen. Jag drömmer så jäkla mycket, och bra drömmar är det inte. Det är så himla jobbigt! Något jag verkligen inte kan styra över. Jag vet inte alls hur jag ska göra, och det är så himla frustrerande. Hur ska jag hantera detta?

Har inte hänt så mycket idag. Jag tog en promenad till Willys för att panta lite. Skönt att få lite frisk luft iallafall. När pappa och Joel kom hem lagade jag köttfärsås och spagetti till oss. Jag råkade dock trycka i mig lite chips innan maten, för att jag var så hungrig, så det slutade med att jag mådde illa, hehe. Sedan satte jag igång med att göra semlor igen. Nu har jag iallafall lärt mig att inte garnera alla på samma gång. Förra gången slutade det tyvärr med att jag fick slänga typ åtta stycken hehe, dum som jag var.

Jag kan lätt bli väldigt ledsen när jag är ensam en hel dag, är ju typ väldigt sällskapssjuk hehe. Tror jag tar en promenad till sjukhuset och hälsar på lekterapin imorgon. Jag saknar ju dom när jag inte är där så mycket längre haha. Hoppas ni haft en bra måndag allihopa!

Vill också tacka ännu en gång för alla fina kommentarer jag får! Det gör mig verkligen på så mycket bättre humör när jag kommer in här och läser era fina ord! Massa kramar till er! <3

Gillar

Kommentarer

Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Jättefina semlor!
nouw.com/josefinnorberg
erikarickardsson
erikarickardsson,
Du borde gå och prata med någon. Mardrömmar kommer ofta när man håller för mycket inom sig.

Vad gott med semlor 😍
nouw.com/erikarickardsson
Yvonne
,
Kul och så gott att göra egna semlor. Ska göra det på jobbet med barnen😆
Malin
,
Styrkekramar❤kram❤kram❤kram
Gunnar
,
Hoppas du får en bättre dag idag. Semlorna ser goda ut.
J-Å
,
Angående mardrömmarna:: prata med någon som du känner förtroende för om det. Det kanske lättar på trycket.
Gun Karlsson
,
Så synd att du plågas av mardrömmar finaste Saga❤Hoppas du har haft en bra dag idag😍Önskar dig allt gott Saga❤Sänder massor med styrkekramar till dig finaste ❤😍😘
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Åh så gott med semlor
nouw.com/fredrikapersson