Människor där de inte ska vara

Först och främst, tack för all fin respons av videon jag lade ut igår! Var verkligen supernervös över att lägga ut den haha! Men alltså, ni är helt fantastiska, tack för all kärlek!

Idag fick vi äntligen fint väder här i Uppsala. Och då måste man ju passa på att vara ute i solen. Så, kan ni gissa vad vi gjorde?! Jo, som vanligt gick vi till stadsparken haha. Det är så nära och bra att gå dit. Idag fick jag med mig hela gänget också, pappa, Joel, Jackie, Cissi, och Rocky. Så där satt vi och myste i solen.

Medan vi satt i parken fylldes det på med massor av människor, och jag blev väldigt förundrad. Mitt bland allt folk föll blicken på en familj jag kände igen. Först kunde jag inte placera dem, men sedan kunde jag koppla det. Det var en familj från sjukhuset ju! Såklart var jag tvungen att säga hej. Verkligen kul att få se dem igen! Fick förklarat för mig att de skulle ha sin skolavslutning i parken, därav alla människor. Helt otroligt att jag lyckades se dem bland allt folk. Lite konstigt det där, när man ser folk "där de inte ska vara", förstår ni hur jag menar?! Tex när jag ser sjuksköterskor i sina privata kläder, känner knappt igen dem.

Sedan cyklade jag och Cissi till Stadsbilblioteket, (ja, ni läste rätt). Har inte varit på ett bibliotek sedan jag gick i årskurs fem haha. Anledningen till varför jag gick dit var att jag hade fått hem en liten lapp på posten om en gratisbok, som jag själv fick välja. Så jag tänkte, varför inte?! Lyckades ju dock "skämma" ut mig lite. Gick in där och pratade på som vanligt med Cissi. Dock rätt högt, så alla vände sig om och gav mig sin kallaste blick haha. Fick ju hjärnsläpp och hade glömt bort att man måste viska. Mitt huvud blir dessutom helt rörigt av alla böcker. Det var ju saker överallt haha. Hehe, nu tror jag att jag är ivägskrämd några år till, tyvärr.

Sådan far, sådan son, eller vad säger man haha?!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Det var så varmt att jag blev trött! Ni är ni är mer soldyrkare. Ser härligt ut med picknick. Nu hoppas jag du fick tag i en bra bok. 💕💕.
Ulla
,
Saga, du borde gå ofta på bibblan, leta bra böcker, läsa och låna! Att läsa är ett fantastiskt tidsfördriv. man glömmer tid o rum! Prova får du se! Du som har ett så bra språk, både muntligt och skriftligt kommer att vidga dina språkliga kunskaper. Kanske leder det till slut till en bok om dina ungdomsår! Kram
Ann
,
Ja sådan far sådan son. Blir så glad på familje foton. Nästan inga på pappa jesper. Men alla dina kort är fantastisks.kram fina du