Lycka är att se lillebror stråla av glädje!

Idag fick jag äntligen tid till att sitta i min ateljé och jobba med min tavla. Det är väldigt mycket smådetaljer i tavlan så jag satt i flera timmar. Men tiden bara flög iväg. Det var riktigt avslappnande att sitta själv, måla, och lyssna på podcast, lite harmoniskt typ. Tyvärr är den långt ifrån klar, men har iallafall kommit en bit på väg. Och hittills är jag väldigt nöjd!

Idag tog Love med sig två kompisar hem från skolan. Jag hjälpte killarna att baka chokladbollar, och att sätta upp studsmattan. Sedan var de fyra grabbar som stod och lirade boll ute på gatan en lång stund. Blev så lycklig över att se att Love var så glad! Och när killarna gång på gång öste komplimanger om huset, mig och mamma, såg man verkligen hur stolt Love var över oss. Finns nog inget bättre än när jag ser Love vara så glad. Jag älskar honom så det gör ont alltså! Och jag är så otroligt tacksam över att jag fick just Love till bror, den mest kärleksfulla lilla unge jag någonsin träffat. (Förlåt brorsan! Stora kille, skulle det kanske stå! Du fyller ju faktiskt tio år nästa vecka!)

Efter middagen åkte pappa, Joel, Jackie, och jag och kollade på en ny mopedbil. Det har varit en massa strul med firman, som vi tänkte köpa ifrån, så vi bestämde oss för att köpa av en annan istället. Så nu har jag valt ut den bil det ska bli, och den ska vara klar senast torsdag nästa vecka. Det ska bli så otroligt skönt med lite frihet igen. Så nu är det nedräkning som gäller haha.

Och hurni! Tack ännu en gång för alla kommentarer. Är så sjukt tacksam över varenda en!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Ingegerd
,
Hej Saga
Glad att du gillar att sitta och måla. Det är ett fint sätt att koppla bort trista tankar. Sköt om dig
Följer din blogg även om jag inte kommenterar så mycket
Pia
,
Fin tavla =) Tack för att du delar dina tankar om både lyckor och svårigheter, kloka såna! Jag hitta ju din blogg sent... tack vare radion, glad för det. Varma hälsningar från Strängnäs