lussebak

Under julveckan kommer det att publiceras en fotoserie, med barn som är cancersjuka, i Aftonbladet. Jag fick förfrågan om jag ville vara med, och det ställde jag absolut upp på. Idag träffade vi fotografen på Skandionkliniken. Han fotade när jag låg inne i behandlingsrummet, och tog även porträttbilder. Fick se några av bilderna efteråt, och de blev verkligen så himla bra.

När vi kom hem sov jag ett tag, och sedan kom Cissi över en sväng. Vi julpysslade lite, blev både apelsiner och en julkrans. Efter att Cissi hade åkt bakade vi lussebullar också. De kanske inte blev världens finaste, men goda blev de, det kan jag lova!

Foten har fortfarande inte blivit bättre. Vissa dagar är bättre än andra, men jag har fortfarande ont i den hela tiden. Tyvärr går det inte att sätta in hela min medicindos direkt, utan man måste trappa upp den, om den här medicinen ens kommer fungera på mig vill säga.

Jag har ångest. Det är småsaker som stressar mig så himla mycket. Jag tycker till exempel att det är jobbigt att svara i mobilen när någon ringer, eller att svara på sms. Många vill planera in att träffas eller göra saker med mig, jättekul! Men hur ska jag veta när jag mår bra, orkar, eller har lust? Vill inte känna såhär, men vet inte hur jag ska bli av med dessa känslor.

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Kram❤
Elwa
,
Be att du får höra av dig själv när du har en bra dag och kan/vill! Tror nog att dina vänner förstår!
Lisbeth,
Vet du, jag tror inte det är några problem för dina vänner om du ställer in.
www.bettans-place.blogspot.se
Lisbeth igen ;)
,
Skickade iväg kommentaren för fort 😃 Dina vänner förstår om du lämnar återbud, och blir glada om du orkar en stund. De förstår också om du inte orkar, utan kanske bara vill prata i telefon en stund, eller smsa. Det är inte så lätt, men försök att inte stressa över det. Kram
Anna, 22
,
Hej Saga. Jag såg reportaget med dig på Aktuellt ikväll. Vet inte riktigt vad jag hade tänkt skriva till dig, men du inspirerar mig till att fortsätta med det jag har svårt med nu. Familjen och de närmaste är det som får mig att orka. Önskar dig en lugn och kärleksfull jul 🎄
Sara Natt och Dag
,
Du är makalös Saga! Livet kan inte vänta! Kommer höra av mig till dig!