Lunch med min stora förebild

Hej allesammans! Idag har det varit ännu en fullspäckad dag, och jag bara älskar det!

Vaknade upp trött imorse och hade egentligen tänkt sova vidare, men jag skulle bara kolla klockan på mobilen. Då såg jag att Aron hade sms:at, och då blev det full fart på mig haha. Hoppade in i duschen på direkten. Han var på föreläsning här i Uppsala, och ville träffas på lunch. Och såklart ville jag det!

Vi har inte träffats sedan hans föreläsning i Stockholm, då jag tog emot den stora checken, så det var riktigt kul att få träffa honom. Vi pratade bl.a. om hans Dubairesa, där han tävlade i ett lopp, som heter Wings for life, World run. Det går ut på att man ska springa så långt man kan tills en bil som kör fem km/timmen kommer ifatt en. Och Aron lyckades ta sig hela 92,2 km i Dubais hetta, och kom därmed etta i hela världen. Alltså hur coolt är inte det?! Och honom fick jag luncha med idag, min stora förebild och inspiration, wow vad jag är tacksam!

Idag fick jag för första gången hjälpa till att förbereda en träff, som Barncancerfonden anordnat. Som jag nämnt tidigare så vill jag ju börja volontärarbeta för dem. Och ja, idag började det. Det var middag och trollerishow på Bonken (Barnonkologen) som stod på schemat. Dock var det ända jag gjorde att hjälpa till lite i köket, men någonstans måste man ju börja också. Det var så himla roligt att se att det var så många som kom dit och ville delta. Och så himla kul att se alla barn så glada! Alla sprang runt med en varsin ballong, och hela min själ log alltså! De barnen, som annars knappt orkar resa sig ur sängen, hade till och med orkat ta sig upp för att komma dit. Bästa ordet jag kan beskriva kvällen med är KÄRLEK.

En riktigt bra dag idag med, och just nu bara njuter jag av livet. När jag tidigare cyklade genom Stadsträdgården, för att komma till sjukhuset, var jag bara tvungen att stanna för en stund. Blommorna diftade helt magiskt, och jag ville bara andas in det ögonblicket, ta vara på stunden, och påminna mig själv om att idag LEVER jag!

Tänkte visa denna bild från Arons lopp. Visst är den härlig?! Hittade den på loppets hemsida!

Tog bilder från kvällens evengemang men vill inte lägga upp de här då några kanske inte vill vara med på bild.

Gillar

Kommentarer

Helene K
,
Vilken härlig dag! Ni är grymma både du och Aron!
Annicka Lavemark
,
Så kul att Aron här av sig. Du inspirerar honom som han inspirerar dig. 💕💕
jcedin
jcedin,
Åååh! 😊
nouw.com/jcedin
Matilda,
Ååh vad kul! Han är ju bara för grym!
skogsrusset.se