Lugnt funkar bra det med!

Hej från en trött tjej!

Vickan sov över hos mig inatt. Vi gick isäng jättesent, så någon förmiddag blev det tyvärr inte idag. Tyckte ändå att det var rätt skönt att få sova ut lite. Om jag hade sovit så länge helt själv hade jag vaknat upp med ångest, men när jag är med kompisar blir det en helt annan sak. Haha, jag vet att jag är konstig!

Den här dagen har varit en riktigt lugn dag. Behövs faktiskt sådana dagar också. Vi satt och mös med Rocky framför TVn ett tag. Sedan hämtades Vickan, då hon skulle spela match. När Vickan hade dragit kom mamma och hämtade mig. Kul att träffa mamma igen! Har varit hos pappa en hel vecka.

Jag som planerat att bada ikväll, så blev det inte. Isället blev det flera timmar inne i lekterapin. Har städat där inne, gjort fint i hyllorna osv. Som jag nämnde innan kommer en tidning hit imorgon och intervjuar och fotar mig. Dessutom har jag påbörjat ett projekt, som jag ska fortsätta med imorgon medan de fotar mig. Ni ska få se det när jag är klar. Tror verkligen att det kommer bli superbra.

Kramis! <3

Kan ni gissa vad jag håller på med?

Och här kommer en bild från igår! Fina va!?

Gillar

Kommentarer

Gunnar
,
Jag tror du håller på med din bucket list.
Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
J-Å,
,
Jag har rätt skarp syn, och kan se vad det är du gör. Du gör en bucket list. Bland annat så står det New York på listan. Vinner jag en resa till New York? 😉 😊
Kaisapersson
Kaisapersson,
Hoppas du hade kul, det verkar som det iallafall! Kram på dig❣
nouw.com/kaisapersson