Lugn och glad!

Hej!

Idag har vi köpt ett badkar. Vi och vi, haha! Vi bestämde oss för att köpa ett badkar, som vi hittade på blocket igår. Och när jag vaknade imorse hade mamma varit och hämtat det. Snabba ryck! Jag är supernöjd iallafall! Jag har verkligen saknat att ha ett badkar, blir så mysigt nu till vintern.

Madde kom hit idag. Vi gjorde lunch, och sen satt vi bara och pratade, supermysigt! Jag älskar när kompisar tar intiativ till att umgås såhär. Själv är jag dålig på det just nu, eftersom det händer så mycket i mitt huvud.

Har varit ett lugn och skön dag. Tråkväder dock, men ibland tycker jag att det är lite mysigt det med, men bara om man får vara inne haha!

Just för stunden känner jag mig lugn och glad. Har Love och mamma här, som jag älskar. Familjen Lavemark kommer hem inatt, och de är saknade! Imorgon är det visst några roliga planer på gång, sa pappa. Jag har ingen aning om vad. Känns skönt att ha det där lugnet i sig iallafall.

Den här tavlan fick jag för någon vecka sedan av nattpersonalen på min avdelning. De hade gjort den en natt när jag ringde dit och var ledsen. Jag blev verkligen så glad. Sjuksköterskorna på min avdelning är verkligen helt fantastiska!

Kolla på den här söta då haha! Den fick jag av vänner till familjen. Först förstod jag ingeting, vad är det där! Det är en kiwifågel, de finns på New Zeeland. Tyckte det var så gulligt av dom!

Gillar