Lovetuss tio år

Idag började vi dagen med att sjunga för Love. Tänk att han fyller tio år idag. Känns inte alls som det var så längesedan som han precis kom hem från BB, och jag fick hålla honom i min famn för första gången. Helt otroligt att det verkligen är tio år sedan. Det finns nog ingen stoltare storasyster än mig. Grattis på födelsedagen min älskade bror. Du betyder ALLT för mig!

Efter sången gick jag och lade mig igen och sov ett tag till, och mamma skjutsade iväg Love till skolan. När jag vaknade den andra gången gjorde jag mig snabbt iordning och sedan tog jag moppebilen till Österbybryk. Dit åkte jag för att träffa Stina igen, ni vet guldsmeden som vi var hos för ett tag sedan. Det inlägget hittar ni här.

Stina och jag satt och klurade lite på några idéer, som jag hoppas kunna förverkliga. Några av er kanske kan gissa från bilden. Jag återkommer när jag fått ihop planen i sin helhet, så ni får hålla ut ett tag.

Sedan åkte jag hem och satt mig vid datorn ännu en gång, och jobbade med bildöverföringen. Tar så mycket tid alltså. Känns som det aldrig tar slut. Efter tre timmars arbete tog jag en liten paus, och följde med och kollade på Loves fotbollsträning. Skönt att sitta ute i solen och få lite D-vitamin, samtidigt som det ju såklart var jättekul att se Love spela.

Tänk vad solen gör en glad alltså. Våren är min absoluta favoritårstid! Det börjar bli ljusare, allt blir grönt igen, och sommarlovet är runt hörnet. Våren gör mig verkligen lycklig, och det är precis vad jag är just nu. Jag har hela sommaren framför mig, där jag förhoppningsvis slipper sjukhus, och kan ha ett hyfsat normalt sommarlov med mina vänner. Längtar!

Vad tror ni att det blir?

Gillar

Kommentarer

Mia
,
Krama och gratta Love från mig😀
Eva H
,
Lyckliga Love som har ensam fantastisk storasyster 😘
Eva H
,
en sån