Löjligt lycklig!

ÄNTLIGEN kan jag idag skriva och meddela att Saga har fått sova lite. Tack gode gud för kortison!!! Den bra natten är alltså kortisonets förtjänst, den har dragit ner rejält på alla inflammationer i kroppen, vilket gör att jag slipper väldigt mycket smärta. Jag tog dessutom dosen igår eftermiddag vilket betyder att den inatt inte ens hade hunnit ge sin fulla verkan. Nu, mer än ett dygn senare borde den har slagit till ordentligt och har förhoppningsvis full styrka inatt vilket betyder att jag troligtvis kanske får sova lite bättre.

Idag kan jag komma med de goda nyheterna att jag faktiskt har haft en helt fantastiskt dag. Jag har verkligen varit glad från början till slut (om vi räknar bort minisvackan jag fick innan jag fick i mig mat, men det räknas väl inte?!). Är så tacksam och glad över att en sådan liten utflykt som vi gjorde denna dag kan göra mig så himla lycklig. Så vad gjorde vi då?! Jo, vi åkte på bakluckeloppis haha. Det var årspremiär idag, och jag har typ suttit och laddat upp inför detta i typ en månad haha, älskar verkligen loppisar. Nu har min längtan varit extra stor då jag verkligen varit i behov av nya kläder. Som jag nämnt många gånger har jag svullnat, och svullnar upp, en hel del av kortisonet, och har nu vuxit ur typ alla mina byxor. Att köpa helt nya grejer känns väldigt onödigt då det är som att kasta pengar i sjön. Jag har nämligen troligtvis redan blivit för stor för dem veckan efter. Så ja, då känns det som det blir ett väldigt mycket billigare alternativ att fynda lite på loppis. Därför var det byxjakt som var prio, och därefter bebiskläder till lilla kusinen Sander.

Det var jag, mamma, och Jenny som var iväg. Vädret var helt fantastiskt. Jag var pigg, och mina smärtor var snälla och höll sig borta. Det enda jag varit lite nojig över var om folk skulle viska och peka efter mig. Loppisen är ju som en stor samlingsplats för många uppsalabor, och det är en del som känner igen mig. Trodde det skulle vara fler än vad det faktiskt var, men om det hände?! Svar ja tyvärr, och jag tycker det är otroligt jobbigt och obekvämt. Så jag tänker att jag förtydligar detta ännu en gång! Ser ni mig, kom gärna fram till mig istället för att bara titta, peka, och viska. Det hade gjort mig så mycket bekvämare, samt gladare, om ni kom fram och bytte några ord.

Vi gick runt på loppisen i säkert 2,5 timme utan problem. Såklart började väl orken svika lite mot slutet, men skulle ändå skylla det på lunchen som jag inte hade ätit, samt den stekande solen. Om jag lyckades fynda något då?! O, ja!! Jag stannade och var tvungen att kolla igenom varenda bebislåda. Gick loss, kunde inte hålla mig, allt var ju så himla gulligt och litet. Det blev nog mer än 15 stycken plagg tillsammans så nu får vi se vad min moster tycker om detta. Hon får väl slänga det hon inte vill ha helt enkelt. Det var inte bara bebiskläder jag fyndade, utan också en massa grejer till mig. Fyndade fem olika byxor/underdelar, en bikini, plånbok, värmekuddhållare, ansiktsrengörare. Man får ju chansa lite på storlekar på loppis, då det är lite svårt att prova där. Var helt säker på att iallafall något av plaggen inte skulle funka, men jag hade hur tur som helst och allt passade perfekt. När jag tänkte på hur många gånger jag faktiskt dragit fram mobilen och swishat, samt såg allt som jag hade köpt framför mig, var jag helt säker på att jag hade betalat minst 750 kr denna dag. Men så räknade vi ihop alla swish-betalningar, och jag fick mig en chock. Jag märkte då att det bara handlade om 250 kr?!?!? Bara ett par av byxorna som hade prislappen kvar kostade så mycket. Anledningen till att jag älskar loppisar, galet nöjd!

Det har verkligen varit sommarväder här hela dagen och jag har gått barbent i min klänning men svettats massor ändå. Och vet ni hur man avslutar en perfekt sommardag på allra bästa sätt?! Jo, man grillar!! Så på vägen hem blev det först ett stopp på affären för att köpa allt vi behövde, och sen skyndade vi oss hem. Vad som stod på menyn denna kvällen var grillspett, potatisgratäng, och bea. Alltså det var så otroligt gott! Middagen blev såklart ännu bättre när den fick ätas ute i pergolan i solens värmande strålar.

När vi var mätta och belåtna gick vi in igen, och jag och min brors flickvän Jackie körde på en liten spakväll. Jag som alltid önskat mig en syster har nu en. Perfekt hur jag kan sno Jackie ibland och göra sådant mys som mina bröder aldrig velat gjort med mig haha.

Sedan kom hemtjänsten hit och hjälpte mig till sängs som vanligt. De fick ge mig min första massage på hela dagen. Helt sjukt hur jag igår behövde bli masserad i nästan fem timmar sammanlagt, och hur det idag räckte med endast tio minuter. Kortisonets magi!

Imorgon får ni inte glömma att titta in här, då händer det nämligen lite saker! Kram och godnatt!

Gillar