Livstecken

Hej! Ville bara kika in och säga att jag är okej! Egentligen vill jag bara sova nu, efter denna jäkla dagen. Men efter era fina kommentarer så känner jag att ni förtjänar ett livstecken från min sida. Blev ju kanske lite dramatiskt igår!?

Har ju haft ont konstant nu i flera veckor. Väckts varje natt av smärtor, och fasen vad det tär på psyket alltså! Riktigt, riktigt jobbigt. Igår fick jag verkligen nog, så less på allt.

Detta kommer låta fett bittert, men snälla, gnäll inte på småsaker! Iallafall inte så att jag hör eller ser, för jag blir så provocerad. Här går jag dag ut och dag in och verkligen anstränger mig för att hålla en god min, trots min smärta i både kroppen och psyket. Tror att ni klarar det också, det är inte hela världen att få en liten förkylning!

Nu ska denna bittra personen gå och lägga sig, efter ännu en smärtsam dag. Jo, lite bättre känns det nu iallafall, efter några timmar på sjukhuset och ytterligare justeringar med medicinerna.  Godnatt på er! Tack för att ni alltid finns där!

Gillar

Kommentarer

Sara c
,
Fina bästa Saga Du har all rätt å va både less, förbannad och bitter. Hoppas du får sova gott å ta fram din gula glada tröja i morgon så kan den ge dig lite glad energi. Kram på dig!
Helene K
,
Du är ingen bitter person , du är så jävla modig och stark. Och med en sån erfarenhet av livets inte så ljusa sida som man verkligen önskar du sluppit ha. Önskar jag kunde ge dig styrka att kriga på,mot smärtan och cancern. Kram!
Gudrun
,
Du skriver så klokt, blev lite bestämd i tonen där, men ändå ödmjuk. Varje dag och varje timme känner jag tacksamhet över att jag än så länge bara drabbats av ofarliga krämpor och sjukdomar. Men jag vet också att i morgon så kan det vara min tur. Jag läser din blogg varje dag för att lära mig hur man möjligtvis ska kunna hantera det där fruktansvärda, när den dagen kommer. Den dagen kommer ju. Vi vet bara inte när. Du är en förebild för många med din klokhet och positiva inställning. Att du har svackor är ju helt naturligt. Du är en stjärna. ❤️
Ingela
,
" fuck cancer" ❤️
Ulla
,
Saga, det är obegripligt för mig hur du klarar att leva med den smärta och oro som du dagligen konfronteras med. Dessutom verkar du fortfarande ha stor glädje av livet. Du är ett underverk Saga! Kraaam!
Carola. Salén
,
Kämpa på krigarprinssesan💓
fia
,
Du är så modig som vågar vara ärlig om du blir provecerad ! <3 Önskar du slapp ha så himla ont. Dessutom får du känna alla känslor som behövs kännas. Be inte om ursäkt för det. Stor kram! <3
Pernilla
,
Du har helt rätt Saga ❤️ Kram hoppas så innerligt att du mår bättre snart!
Katarina
,
Du är verkligen inte bitter, du är en superduper tjej, och en krigarprincessa😍💚💚💚
Granntanten
,
Fast det finns ju grader i helvetet. Det du anser som skitsaker kan vara lika jobbigt för den personen som din smärta är för dig. Förstår att den är urjobbig har ju en dotter som gått igenom det du gör. Jag vet hur maktlös man känner sig som anhörig och ångesten som kommer med den. Så jag vill inte skicka styrka bara till dig utan även till dina anhöriga. Hoppas hoppas att du får den smärtlindring du så väl behöver för att kunna leva det liv du vill leva! Du är så värd det!