Livet är för kort för att vara olycklig

Två bilder, som är tagna för 1,5-2 år sedan. Tycker faktiskt att jag är lite söt. Men varför tyckte jag inte det då?

Jag var så himla osäker på den tiden, och behövde hela tiden få bekräftat att jag var fin för att må bra. Att gå till affären utan smink var inget alternativ, varför? Någon hade ju kunnat sett mitt "riktiga jag", mitt "fula jag". Förstår verkligen inte varför jag var så osäker?!

Vi alla måste nog lära oss att bekräfta oss själva. Bekräfta det man inte kan göra något åt. Se de bra sakerna istället för de dåliga med en själv. Det är något jag har lärt mig ,och vardagen blir plötsligt så himla mycket bättre!

Helt sjukt hur jag mådde så dåligt över min "stora" näsa, hade fullt bestämt mig att jag skulle förminska den så fort jag fyllt 18. Va?! Kan inte begripa hur jag tyckte så dåligt om min fullt fungerande kropp. Idag håller jag huvudet högt och är stolt över mig själv. Tänk vad bra min kropp är egentligen, varje dag bär mina ben mig precis vart jag vill. Är så himla lyckligt lottad.

Vad jag vill komma till är att ni ska rannsaka era liv. Sluta lägga ner energi på det som är oviktigt, för livet är alldeles för kort för att man ska vara olycklig!

Gillar