Liftar och backar stängdes av

Idag blev det samma berg som igår, Tänndalen. Som sagt är det helt klart favoriten hittills. Idag var det plusgrader tyvärr, så det var blötsnö, och dessutom storm. Dagen blev väldigt lyckad ändå. Vi åkte mestadels i skogen där snön var orörd, det är så sjukt kul. Fick dessutom en massa roliga videos.

På eftermiddagen blåste det upp ännu mer. Det var verkligen STORM. De stängde av både liftar och backar för att det blåste så mycket. Har aldrig varit med om något liknande. Vi lyckades iallafall komma ner, och sedan var Leffe (morfars bror) snäll och hämtade oss. Det var uppskattat kan jag tala om, vi var helt slut!

Bara en helt udda grej som jag måste berätta om. Jag och Vickan var på väg in till en värmestuga. Jag slängde en snabblick mot parkeringen. Då fastnade jag för en Skoda, som var exakt likadan som den vi hade för flera år sen. Jag kollade på reg-skylten, och det var VÅR gamla bil! Haha detta var så jäkla sjukt, och att jag ens kom ihåg reg-numret?! Den är alltså köpt sex timmar här ifrån, i Uppsala?! Vad är oddsen?? Nej tyckte bara detta var så osannolikt, så var bara tvungen att berätta det.

Gillar

Kommentarer

amandaelinden
amandaelinden,
Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
Eva H
,
Att det var er gamla Skola!! Såna osannolika händelser är sjukt häftiga.
Eva H
,
Skoda.
Annicka Lavemark
,
Tur att ni fick lift av Leffe hem till stugan. Storm på fjället är inte att lek med. Kanske ta det lugnt och mysa 1 dag haha.....💕💕
Matilda,
Sjukt härligt bild!
skogsrusset.se
livsförändringar
livsförändringar,
Vacker bild och riktigt coolt med bilen!
nouw.com/livsförändringar