Lever i nuet

Hej! Inget inlägg igår, förlåt för det! Var hemma hos Knut igår, och som jag tidigare sagt så vill jag lägga ner exakt all tid på oss och bara vara i nuet. Vi hade en supertrevlig kväll igår! Vi åt på foodcourten på Gränby (köpcentrum), och sedan åkte vi hem till honom där vi bara myste och pratade. Vi båda var slitna efter skolveckan så det var riktigt skönt att få slappna av en stund.

Och hurni! Jag är så stolt över mig själv! Jag har precis klarat av att gå en hel skolvecka, kommer inte ihåg när jag gjorde det senast! Det har varit jobbigt, men jag tror att så fort jag får in lite rutiner så känns det nog bättre!

Idag var vi inte sådär jättepigga när vi vaknade haha. Vi hade bokat bord på ett hotell för frukostbuffé, och behövde därmed gå upp i tid. Och när larmet ringde klockan åtta imorse hade jag nog helst av allt stannat i sängen och typ sovit halva dagen haha. Men när vi väl kom upp ur sängen och kom iväg så var det jättemysigt. Verkligen världens bästa sätt att starta dagen på!

Efter frukosten träffade jag mina kompisar, Alva och Johanna, på stan för att gå runt och kika lite. Sedan åkte vi hem till Alva, där vi har chillat sedan dess, ätit god mat, pratat, kollat film, ja, tjejmys helt enkelt.

På tisdag är det dags för magnetröntgen igen. Och jag tror tyvärr inte att den kommer se så bra ut. Vi får se helt enkelt. Pallar inte att lägga så mycket energi på att vara ledsen! Just nu försöker jag bara leva, leva och ha kul!

Gillar