Lev livet!

Idag har det varit en jobbig dag! Vaknade upp dödstrött och kände mig som en zombie. Vetskapen om att min kur skulle börja idag gjorde mig inte direkt mer taggad. Vi tog oss iallafall till sjukhuset för att starta igång kuren. Det som ändå kändes lite positivt var att den här kuren ligger på tre dygn och sen är det klart, man behöver inte vänta på några värden.

 Idag har det varit en sån där dag när livet suger. Det har varit strålande sol ute och runt 25 grader, bittert! Och jag som inte ens får lämna avdelningen, än mindre gå ut. Därför lämnade jag inte sjukhussängen överhuvudtaget idag, för jag kände att verkligen allt var så hemskt! Aja, seriemarathon (Prisonbreak) fick stå på schemat istället, och som tur var hade jag Cissi som sällskap.

Idag är en sån där dag då jag tänkt mycket. Hur hade mitt liv sett ut om jag varit frisk? Jag hade varit i Polen just nu, med min pojkvän och kompisar. Sen hade det väntat en vecka med sommarjobb på fotbollsskolan, ett sommarjobb som jag verkligen gillar. Och därefter det bästa, min språkresa. I sommar skulle jag varit på en fantastisk resa till England. En resa där jag skulle fått visa att jag kan ta ansvar, resa bort själv i 3 veckor. En resa jag skulle minnas i resten av mitt liv. 

Så ja, idag suger mitt liv! Idag vill jag vara normal. Jag vill inte sitta inlåst här i min egen kropp. Jag vill vara en helt vanlig tonåring, som har det bästa sommarlovet i sitt liv. Förlåt att jag låter så negativ, men ibland måste jag få tillåta mig själv att få vara ledsen, för idag känner jag mig liten. Jätteliten. Och jag vill bara krypa upp i min mammas knä och gråta. Det är just såna här dagar jag vill bli påmind om, sen när jag är frisk. Jag kommer sitta där och läsa mina gamla inlägg, och då bara njuta av att jag lever. Ta vara på livet! Det är en önskan jag har till dig som sitter och läser detta. Ta vara på livet! Och skulle du vilja göra något för någon annan också, så passa på att lämna blod! Jag är så tacksam för det blod jag fick i lördags. Utan det blodet hade jag förmodligen bara sovit i två dagar, och vad är det för liv?

Gillar

Kommentarer

Åsa Sellén
,
Bra att du startat en blogg💕Fint skrivet. Tänker på dig/ er kämpa på du är stark😃 Cyklade 10 mil för dig i lördags🚴 Många kramar Åsa💖
Carro
,
Tänker på dig, gumman ❤️❤️❤️!
Annicka Lavemark
,
Många kramar till dig Saga. Cecilia och Johanna berättade hur läget är. 💕💕💕
AmandaDoverklo
AmandaDoverklo,
Du är verkligen bäst hjärtat!!❣
nouw.com/amandadoverklo
Robintidlund
Robintidlund,
D var d bästa jag hört, kärlek till dig💘